Belvilla-

Blanca Borna

Spanje catalonie Canyet de Mar

  • 6
  • 3
Blanca Borna

    In een van de meest spectaculaire en exclusieve gebieden van de Costa Brava is deze prachtige villa, ingericht in mediterrane stijl, aangenaam en licht de ideale plek om een ??perfecte vakantie te genieten.
    Op 150 meter geniet u van een prachtig wit zandstrand en kristalhelder water met de typische strandbar en een restaurant met mediterraan eten en speeltuin. Er is een kleine supermarkt met onontbeerlijke.
    Vanaf het terras van het huis kunt u de zee zien en genieten van het ontbijt met de zachte ochtendbries, in een woonkamer met lichte meubels, een volledig uitgeruste keuken en een tweepersoons slaapkamer. Op de eerste verdieping zijn er twee mooie slaapkamers, een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden en een compleet nieuwe badkamer.
    Alle foto's van het huis zijn gemaakt door de eigenaar, geïnspireerd door de Middellandse Zee en de Costa Brava.

    Slechts 9 km. Sant Feliu de Guixols, een elegante stad met een strand en een grappige boulevard, bars, restaurants, havens en exclusieve winkels. Het is ook de moeite waard om S'Agaro en het strand van Sant Pol te bezoeken, met zijn typische strandhuizen vrolijk en gekleurd.
    In Sant Feliu worden de hele zomer gevierd, muzikale concerten met wereldberoemde artiesten in de prachtige tuinen van Cap Roig. U kunt de tickets vooraf op de kaart kopen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Canyet de Mar

    WeatherAPI.com