Estartit Playa

Spanje, Catalonië, L Estartit
vanaf 0


Omschrijving

Residentie - Volledig gerenoveerde accommodaties  van 1-slaapkamerappartement voor 4 personen tot  2-slaapkamerappartement voor 6 personen. - Residentie met buitenzwembad en kinderbad. - Het strand bevindt zich op 250 meter van de residentie en op 900 meter van de haven en de verkeersvrije wijk Estartit. - Ideaal voor gezinnen

Appartement met 2 slaapkamers voor 6 personen Standaard
Accommodatie beschrijving: 1 woonkamer, 1 kitchenette, 2 slaapkamers, 1 badkamer en 1 toilet. Woongebied beschrijving: 1 slaapbank voor twee personen. Beschrijving van de slaapkamers: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Keukenbeschrijving: Open keuken en woonkamer. Badkamerbeschrijving: 1 douche en 1 toilet. Andere beschrijving: toegangshelling in de hal van het verblijf en voor toegang tot de lift.
Accommodatie beschrijving: 1 woonkamer, 1 kitchenette, 2 slaapkamers, 1 badkamer en 1 toilet. Woonruimte beschrijving: 1 slaapbank voor twee personen. Beschrijving van de slaapkamers: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden of 2 stapelbedden. Keuken beschrijving: ingerichte kitchenette met ingang naar de woonkamer. Badkamerbeschrijving: 1 bad of 1 douche en 1 toilet. Anderen: toegangshelling in de hal van de residentie en toegang tot de lift.


close