Santa Rosa

Spanje, Catalonië, Llafranc
vanaf 0


Omschrijving

Nieuw appartement van 80 m2 gelegen in het centrum van Llafranc en vlak aan zee. 1e verdieping met lift. Het beschikt over 2 slaapkamers (1 tweepersoonsbed en 2 eenpersoonsbedden), volledig ingerichte open keuken (met keramisch fornuis, oven, magnetron, afwasmachine, koelkast met vriesvak) 2 badkamers met douche (1 en suite en 1 met douche). Eetkamer (TV). Airconditioning, terras en garage.

LET OP! Beschikbaarheid is beperkt. U wordt binnen enkele dagen geïnformeerd of uw boeking is bevestigd.
Borg voor jeugdgroepen €150,- per persoon voor de huizen en €75,- per persoon voor de appartementen die een week na de aflevering van de woning teruggestuurd wordt.
Jeugdgroepen zijn niet toegestaan zonder voorafgaande kennisgeving aan het agentschap en het ondertekenen van de voorwaarden. Als deze instructie niet wordt nageleefd, heeft het agentschap het volledige recht om de huurders eventueel  te verwijderen van het terrein.
Houd er rekening mee dat extra bedden in feite opblaasbare matrassen zijn.
Huisdieren: Bij het reizen met huisdieren dient u vooraf contact op te nemen met het agentschap, aangezien in sommige woningen dieren verboden zijn. De extra kosten zijn €35,- per week.

close