Santa Clotilde 2

Spanje, Catalonië, Lloret De Mar
vanaf 0


Omschrijving

Erg gezellig duplex appartement, in de rustige omgeving van Fanals (Lloret de Mar), in de buurt van Cala Sa Boadella en de prachtige tuinen van Santa Clotilde.

Dit appartement wordt alleen verhuurd aan families. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het appartement is verdeeld over twee verdiepingen: op de begane grond vindt u een woonkamer (TV) en eetkamer met uitgang naar het terras (uitzicht op het zwembad), goed uitgeruste keuken (wasmachine, magnetron) open naar de woonkamer; twee tweepersoonskamers, (een met groot bed en een met twee kleine bedden); een badkamer met ligbad. Op de bovenste verdieping is er een open ruimte die toegang geeft tot een klein terras. Met gemeenschappelijke tuinen en het zwembad. Garage voor 1 auto, niet inbegrepen in de prijs. Toeslag van 50 € / week in het geval van het gebruik van de garage.

Opgelet! Beschikbaarheid is op aanvraag. U krijgt binnen een paar dagen bericht of uw boeking is bevestigd.
Borg voor jeugdgroepen 150,00 € per persoon voor woningen en 75,00 € per persoon voor appartementen die een week na vertrek zal worden teruggegeven.
Jeugdgroepen zijn niet toegestaan zonder voorafgaande kennisgeving aan het Agentschap en de relevante voorwaarden hebben ondertekend. Als deze instructie niet in acht wordt genomen heeft het agentschap het heeft volste recht om de huurders uit te zetten indien nodig.
Let op: extra bedden zijn in feite opblaasbare matrassen.
Huisdieren: In het geval van het reizen met huisdieren moet u het bureau van tevoren op de hoogte stellen aangezien als in sommige woningen huisdieren niet zijn toegestaan. De extra kosten zijn 35 € per week.


close