Zeer goedBelvilla8

Casa Panorama Del Mar

Spanje catalonie Lloret de Mar

  • 4
  • 3
Casa Panorama Del Mar

    La Finca Soleada, het zonnige landgoed. Op dit in de heuvels en rustig gelegen landgoed verblijf jij in vakantiehuis Casa Panorama del Mar. Een naam die de woning eer aan doet want: wat een subliem uitzicht en wat zul je daarvan genieten! Op het omheinde terras in de weldadige zon of, als die te heet wordt, in de koelte van de schaduw. Verkoeling brengt ook het ruime zwembad. Het goed bereikbare strand van Lloret de Mar vind je op slechts 1,5km.

    Jouw vakantiehuis maakt onderdeel uit van een landgoed met vijf woningen. Met de andere woningen deel je enkele voorzieningen: het fijne zwembad dat zowel uitnodigt tot dobberen als baantjes trekken, en de tennisbaan. Om bij het nabijgelegen zwembad of de tennisbaan te komen (beide 70m) hoef je slechts één trap af. Beide zijn ’s avonds comfortabel verlicht.

    Draait jouw vakantie ook om beleving buiten de deur, dan is Casa Panorama del Mar iets voor jou. Je bevindt je in de nabijheid van Lloret de Mar met zijn talloze voorzieningen. Zijn restaurants, winkeltjes, (tapas)bars en discotheken. Voor de dagelijkse boodschappen kun je snel terecht bij een kleine supermarkt (700m). Een grotere vind je een paar steenworpen verder (1km).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Lloret de Mar

    WeatherAPI.com