UitstekendBelvilla10

House Olivella

Spanje catalonie Olivella

  • 6
  • 2
House Olivella

    Moderne luxe villa van 120 vierkante meter met een privé-zwembad met jetstream, 950 m2 tuin en voorzien van alle luxe, gelegen in de woonwijk "Las Colinas" van Olivella. Met een spectaculair uitzicht en zeer rustige omgeving op slechts 15 minuten van het strand en het centrum van Sitges. In de omgeving van de villa zijn er weinig buren en is het bebost, dat is de reden dat er veel privacy is. Er zijn vele activiteiten mogelijk in de directe omgeving, zoals wandelen, mountainbiken, paardrijden en zelfs een bezoek aan de wijn bodega’s van de Penedes, bekend om hun wijnen.
    Het huis is ideaal voor families die willen genieten van een vakantie aan de Middellandse Zee met zijn prachtige stranden, de natuur en niet te vergeten van alles wat je kan doen in de stad Barcelona, die op slechts 40 minuten ligt met de auto.
    De villa heeft twee verdiepingen, op de eerste verdieping vindt u de twee grote slaapkamers en twee badkamers en op de begane grond is er een volledig ingerichte open keuken, een woonkamer die je tevens als slaapkamer kunt gebruiken en een grote eetkamer. De tuin is voorzien van eettafels, hangmat, ligstoelen en parasols. Hier kunt u genieten van maaltijden met familie of vrienden, het mediterrane klimaat en lekker ontspannen zonnebaden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Olivella

    WeatherAPI.com