GoedBelvilla7.6

Casa Paradís

Spanje catalonie Puigventós

  • 6
  • 2
Casa Paradís

    Deze vrijstaande villa voor 6 personen bevindt zich vlak bij Girona en de bekende badplaats Lloret de Mar. Het beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad en een heerlijke tuin. Ideaal voor zonvakanties met je gezin!

    Er zijn restaurants waar je 's avonds gezellig kunt dineren in het centrum van Lloret de Mar (4 km) of in Tossa de Mar (7 km). Een dagje aan zee hoort natuurlijk tot de mogelijkheden en ook een bezoek aan Girona (16 km) of de metropool Barcelona is zeer de moeite waard.

    Deze accommodatie met airconditioning biedt privéparkeergelegenheid en gratis WiFi. De villa heeft 2 slaapkamers, een flatscreen-tv met satellietzenders, een aangenaam ingerichte keuken met een vaatwasser en een magnetron, een wasmachine en een badkamer met een bidet. Je kunt de dag ontspannen afsluiten op het gezellige terras en er is een speeltuin aanwezig voor de kinderen.
    Respecteer de check-in tijd, want de eigenaar moet reizen om u te ontmoeten. Indien u later dan 21:00 uur arriveert, dient u een boete van 100€ te betalen, te bevestigen door de eigenaar.

    Jongeren zijn niet toegestaan


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Puigventós

    WeatherAPI.com