Zeer goedBelvilla8.9

Palomas

Spanje murcia Mazarrón

  • 4
  • 2
Palomas

    Vrijstaande villa met een privé zwembad op een resort met verschillende faciliteiten aan de Costa Calida. Deze vrijstaande villa, met privézwembad,igt op het Mazarrón Country Club Resort, op 3 kilometer van Mazarrón,aan de Costa Calida.

    Het vakantiehuis is in Andalusische stijl gebouwd met geel/witte accentkleuren en is verzorgd ingericht voor 4 personen. Er zijn twee slaapkamers en twee badkamers.Tijdens warme dagen zorgt het privé zwembad met Romeinse trap voor verkoeling. Er zijn diverse ligbedden waar je kunt genieten van de zonnestralen. Onder de ruim 40m2 grote veranda kun je de schaduw opzoeken en loungen terwijl je een goed boek leest.

    Heb je een keer geen zin om zelf te koken? Dan is het restaurant op het resort of de verschillende eetgelegenheden in de buurt een goed alternatief! Door de ligging aan een doodlopende straat heeft deze woning veel privacy. Vanaf het dakterras is er prachtig uitzicht over het resort en de omliggende bergen. Je kunt gebruik maken van de golfbanen, natuurparken en stranden in de directe omgeving. Op 10 minuten afstand (met de auto) ligt de Middellandse Zee. Leuke culturele aanraders zijn provinciehoofdstad Murcia, met haar levendige centrum met winkels en uitgaansgelegenheden (65 km), of de oude havenstad Cartagena (35 km).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Mazarrón

    WeatherAPI.com