Belvilla-

Villa Altea Hills

Spanje valencia Altea Hills

  • 6
  • 3
Villa Altea Hills

    Dit schitterende vakantiehuis met privézwembad en een prachtig, panoramisch uitzicht op de zee en de bergen, is gelegen in Altea Hills. Het is ideaal voor een luxe vakantie met familie of vrienden.

    In de buurt van het vakantiehuis vind je tennisbanen en de beroemde Don Cayo Golf Club. Uiteraard is het strand nooit ver weg in dit deel van Spanje, en het uitgebreide aanbod aan gezellige restaurants zal je ook niet teleurstellen.

    In een exclusief complex van luxe huizen biedt dit huis veel privacy en alle ingrediënten voor een ware droomvakantie, in een oase van rust. Casa Bonitas Vistas heeft een woonkamer met tv (internationale zenders, waaronder NL) een zithoek, airconditioning en verschillende terrassen verdeeld over de verdiepingen. De terrassen rondom deze vakantievilla zijn ruim, zodat je het hele jaar door van het mooie weer kunt genieten. Bovendien is er een groot privézwembad en een buitendouche, en meer dan genoeg ruimte om te ontspannen en te zonnebaden op een ligstoel. Je hebt ook toegang tot het gemeenschappelijke zwembad (onder voorbehoud van eventuele beperkingen door Covid-19).

    Roken is niet toegestaan.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Altea Hills

    WeatherAPI.com