Zeer goedBelvilla8.1

La Serella

Spanje valencia Altea

  • 6
  • 3
La Serella

    Prachtige villa met groot overdekt, verwarmbaar zwembad, jacuzzi en een stoomcabine voor twee personen.
    In de gehele breedte van het bad zijn schuifdeuren die uitkomen op het terras met een schitterend uitzicht op de heerlijk groene omgeving en in de verte zelfs de zee. Alle voorzieningen zijn aanwezig en in orde. In de prettige tuin kan je de hele dag ontspannen. Mocht je het huis toch een keer willen verlaten, kies dan voor een dagje naar het oude Altea (7 km). Hier vind je de karakteristieke parochiekerk met blauw-wit betegelde koepel. Struinend door de steile, smalle straatjes word je regelmatig getrakteerd op prachtige doorkijkjes met spectaculaire uitzichtpunten. Verder heeft Altea een lange wandelpromenade met gezellige terrasjes, restaurants en barretjes en een heerlijk zandstrand!
    Ook buiten Altea is van alles te doen en beleven. Breng vooral eens een bezoekje aan de omliggende plaats Calpe (11 km), alleen al vanwege de schitterende kustweg is dit een onvergetelijke trip. De kinderen zullen zeker een keer naar Benidorm willen (10 km). Daar kunnen ze kiezen uit een dierenpark met prachtige shows of een waterpark met spectaculaire glijbanen?

    Het binnenzwembad van 10 bij 5 meter kan indien gewenst bij aankomst al op een temperatuur van 28 graden zijn. De kosten van dit voorverwarmen bedragen €70,- euro.

    Verder hebben wij aan de grote slaapkamer (50 vierkante meter) met 2 openslaande deuren sinds eind februari een terras van 100 vierkante meter.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Altea

    WeatherAPI.com