Belvilla-

Antonio Grande 9 Pax

Spanje valencia Benigembla

  • 9
  • 4
Antonio Grande 9 Pax

    Een oase aan rust vind je bij Antonio Grande gelegen in de rustige villawijk van Vernissapark op een bergflank van de Jalonvallei. Het vakantiehuis heeft een niervormig privézwembad in een prachtig aangelegde tuin.
    Deze villa voor 9 personen is gelegen in Benigembla en is verdeeld in 2 aparte woonunits met elk zijn eigen ingang. Boven is ingericht met een volledige keuken, woonkamer, twee slaapkamers met eigen badkamer. Beneden is er een woongedeelte met volledige ingerichte keuken, woon-zitkamer en twee slaapkamers met eigen badkamer en suite.
    Antonio Grande, de ideale vakantieplek voor iedereen die op zoek is naar een vakantiehuis in een rustige omgeving met 2 aparte verblijfsaccommodaties. Kinderbed en kinderstoel (gratis) maar op aanvraag(alleen bijdrage voor het gebruik van beddengoed). Elke woonunit heeft zijn eigen bemeubeld terras met adembenemend zicht op tuin en vallei. Er is 1 parkeerplaats bij de woning. Antonio Grande ligt op 2 km van het dorp Murla met een buurtwinkeltje waar je alle basisproducten kan vinden, de supermarkt is op 8 km.

    Deze vakantiewoning is een uitstekende uitvalsbasis om zowel de kust als het binnenland van de Costa Blanca te verkennen. Zee en strand op slechts 30 km. Iets actievere vakantiegangers komen in Vall de pop (Jalonvallei) zeker ook aan hun trekken als: wandelaar, fietser of om roadtripjes te maken en daarbij gezellige dorpjes te ontdekken.
    De dichtstbijzijnde luchthaven ligt op 80 km afstand. Inchecken kan tussen 16.00 en 22.00 uur en uitchecken is tussen 8.00 en 10.00 uur.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Benigembla

    WeatherAPI.com