Zeer goedBelvilla8.3

Villa Puerto Blanco

Spanje valencia Calpe

  • 14
  • 7
Villa Puerto Blanco

    Ruime familievilla met grote gemeenschappelijke ruimtes voor families en vrienden. Het is voorzien van een eigen zwembad en een privéstrand. Uitstekende keuze voor onvergetelijke vakanties aan de Costa Blanca!

    Spendeer je dagen ontspannen op het strand of breng een bezoek aan de gezellige kustplaatsen in de regio, zoals Altea, Moraira en Benidorm. Het Parque Natural de la Serra Gelada is gemakkelijk te bereiken met de auto en je kunt prachtige wandeltochten maken in de regio. Het nabijgelegen Mirador Morro de Toix doet uitstekend dienst als achtergrond voor schitterende foto's.

    De villa beschikt over een onafhankelijke keuken, drie ruime tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamer, een grote woon/eetkamer met open haard en een recreatieruimte met biljarttafel. De accomodatie biedt directe toegang tot de tuin en de gemeenschappelijke ruimtes, zoals het privézwembad, de hot tub, de barbecue met eethoek en een groot open terras met ligstoelen en een spectaculair panoramisch uitzicht op de zee, Peñon de Ifach en de bergachtige gebieden rondom de villa. Er is bovendien een buitenhuis met aparte ingang, een keuken, een slaapbank, 2 comfortabele slaapkamers en een badkamer.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Calpe

    WeatherAPI.com