UitstekendBelvilla9.3

Cala Vida

Spanje valencia Dénia

  • 8
  • 4
Cala Vida

    Dit fantastische vakantiehuis aan de Costa Blanca heeft een privézwembad en een verlichte, omheinde tuin met meerdere zitjes en uitzicht op Mongo en de zee. 's Avonds kunt u volop genieten van uw welverdiende vakantie met familie en vrienden met een lekker diner onder het terras gekookt in de buitenkeuken.

    Met het strand op 4,1 km van het huis, de golfbaan van La Sella Golf op 7,7 km en het bos op 500 m is er in de directe omgeving genoeg te beleven. Ook een bezoek aan het Castell de Dénia is zeer de moeite waard, evenals de centra van populaire kustplaatsen als Moraira, Altea en Benidorm en The Orange City. Ook kunnen kinderen genieten van een leuke dag in het Denia Toy Museum, op 4,2 km afstand.

    De woonkamer heeft een tv, een open haard, een comfortabele zithoek en een radio. Een van de badkamers is uitgerust met een ligbad. Alle slaapkamers, woonkamers, evenals het appartement, zijn voorzien van vloerverwarming en airconditioning. De woning is geheel gelijkvloers, ook bij het betreden van het terras en het zwembad. U betreedt de woning via een trap, maar eenmaal binnen zijn er geen treden meer. Er is parkeergelegenheid voor 4 auto's.

    Houd rekening met de buurt en zet geen muziek aan op het terras of in de tuin. Gedraag je ook 's avonds rustig, niet te luid.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Dénia

    WeatherAPI.com