Belvilla-

Resort Costa Blanca 7

Spanje valencia El Campello

  • 6
  • 2
Resort Costa Blanca 7

    Aan de populaire Costa Blanca, vlakbij Alicante, treft u dit luxe resort met 126 moderne appartementen. Dit comfortniveau in combinatie met de directe ligging aan het strand treft u maar weinig aan de verschillende Spaanse kusten. Daarbij kunt u op het resort gebruik maken van enkele faciliteiten zoals buitenzwembaden, wellness faciliteiten, een gezellig restaurant met (uiteraard) mediterrane keuken en enkele levensmiddelen winkels. U kunt hier dus rustig het gehele verblijf doorbrengen.

    Het strand is natuurlijk niet het enige dat jaarlijks miljoenen buitenlandse toeristen richting de Costa Blanca trekt. Vanuit praktisch oogpunt is Alicante, met haar vliegveld (op ca. 20 autominuten van het resort), een belangrijke stad. Desalniettemin is het ook zeker het bezoeken waard vanuit toeristisch oogpunt. De tramhalte naar Alicante bevindt zich op loopafstand van het resort en brengt u langs de prachtige kust in ca. 25 minuten op het gezellige Plaza de Los Luceros in het centrum.
    Van alle stadjes langs de kust is Altea één van de allermooiste. De oude binnenstad met het indrukwekkende kerkplein treft u al op slechts 30 minuten van het resort.

    Op Resort Costa Blanca beleeft u de ultieme strandvakantie in een adembenemend decor.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor El Campello

    WeatherAPI.com