Bungalow.Net-

HAWAI

Spanje valencia Gandía

  • 8
  • 3
HAWAI

    Welkom bij dit mooie appartement met uitzicht op de zee in Playa de Gandia. Deze woning is ideaal voor 8 personen. Er is een gemeenschappelijk zwembad van 10m x 24m met een diepte van 1,4m tot 2,2m en een buitendouche. Dit huiselijke appartement beschikt over een eigen terras waar u van een uitgebreid ontbijt kunt genieten met uitzicht op de Middellandse Zee.
    Het ligt op de 8e verdieping met lift en heeft een oppervlakte van 75m2. Het bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed, drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden, een badkamer met douche, een badkamer met bad, een goed belichte zithoek met uitzicht op zee, een volledig uitgeruste keuken met gasfornuis, wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Voor onze jongste gasten verstrekken we graag een kinderbed en een kinderstoel. Alle slaapkamers zijn uitgerust met een ventilator. Meer ventilators en elektrische radiators zijn op aanvraag beschikbaar.
    U kunt Playa de Gandia het hele jaar bezoeken en het 7 km strand met kristalhelder water en fijnkorrelig zand is gezinsvriendelijk. Het Playa del Nord biedt alles wat u kan zich voorstellen, restaurants, recreatievoorzieningen, bars en winkels. Playa de l'Ahuir en Playa de Rafalcaid zijn rustige stranden, ideaal voor gasten op zoek naar ontspanning. Als u uw huisdier meeneemt, kunt u naar Playa Can, waar honden welkom zijn. Er is ook een nudist zone.
    U kunt een mooie wandeling maken in het moerasgebied Ullal de l'Estany of picknicken in het midden van de natuur. Gandia's zoet water komt uit dit gebied, vooral uit de bergen Alquería de Duc. Als u nog tijd heeft, bezoek dan het Museum van Moderne Kunst en Wetenschappen in Valencia of het entertainmentpark Terra Mítica in Benidorm.
    Opmerking: Wij kunnen de gasten onder 27 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders.
    Wij hebben een kopie van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn welkom.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele kosten.
    Het zwembad is geopend van juni tot september van 10:00 tot 15:00 uur en van 17:00 uur tot 22:00 uur.
    Afstanden:
    Strand: 0.01 km - Playa de Gandia
    Luchthaven: 75 km - Valencia
    Golfbaan: 20 km - Oliva Nova
    Stad: 0.01 km - Playa de Gandia
    Treinstation: 3.5 km - Grau de Gandia
    Bushalte: 0.1 km - Playa de Gandia
    Veerboot: 40 km - Denia
    Ziekenhuis: 8 km - Gandia

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Gandía

    WeatherAPI.com