Bungalow.Net-

CEREZO

Spanje valencia Gandia

  • 6
  • 3
CEREZO

    Dit prachtige huis met een gemeenschappelijk zwembad ligt in Marenys de Rafalcaid, aan de kust van Gandía, zeer dicht bij het strand en verwelkomt 6 personen.

    Welkom in dit prachtige huis met een groot terras en een gedeeld zwembad van 8m x 6m, met een diepte van 1m tot 2m, waar u kunt zwemmen en verfrissen tijdens het zonnebaden op de hangmatten. Het beschikt ook over een externe douche en een prachtige barbecue om onvergetelijke diners te maken met uw dierbaren. Het huis heeft buren rondom.

    Deze gelijkvloers ca 200m2 huis, heeft een grote mooie eetkamer met satelliet-tv, met uitzicht en directe toegang tot het zwembad. De open keuken is uitgerust met een vitro-kookplaat en beschikt over alle benodigde voorzieningen om alles wat u wilt, zoals thee, koffie of uw favoriete gerechten te bereiden en te genieten bij de keukenblad of om te ontspannen in de comfortabele bank.

    U zult van de drie gekleurde slaapkamers houden, een met een tweepersoonsbed en een badkamer en suite met hydromassagedouche, en nog twee met twee eenpersoonsbedden en kasten en een tweede badkamer met hydromassagedouche. Het heeft een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Wij zullen een kinderbed en een kinderstoel bieden als u met uw baby reist, en twee zijn mogelijk met een beetje extra kosten. Ook voor zomer en winter beschikt het huis over airconditioning en een warmtepomp in de keuken- eetkamer, de woonkamer en alle slaapkamers.

    Het huis is gelegen aan de zuidkust van Gandía, in Marenys de Rafalcaid, in een dun zandstranden gebied, met een vriendelijke en rustige sfeer. Het is zo perfect om waterspouts te oefenen. Vergeet niet de lokale feesten, vanaf 8 augustus, waar u allerlei activiteiten voor alle leeftijden en smaken kunt vinden. U vindt alle diensten die u misschien nodig heeft 3km afstand van het noordwesten van Gandía, evenals een fantastische markt elke zondagmiddag bij de haven van de haven. Als je natuurliefhebber bent, mis niet Ullal de l'Estany, een mooie natuurlijke bron, waar het water komt uit de dichtstbijzijnde bergen, en ligt vlak bij Alquería del Duc. U kunt ook genieten van de Ruta de los Monasterios, een toeristische Route door de centrale Valencia regio's, bezoeken vijf kloosters of kloosters. Moet zien is Palau Ducal.

    Opmerking: De huurprijs voor deze woning is geregeld door Spaanse wet 29/1994 (24 november), betreffende stedelijke huurovereenkomsten, waardoor het onroerend goed beschikbaar is tijdens het vakantieseizoen. Op grond van dit contract wordt de huurder geen soort toeristische diensten aangeboden, alleen tijdelijke overdracht van gebruik en genot van het pand.

    Opmerking: Deze huur kan niet gasten jonger dan 25 accepteren, behalve als ze met hun ouders reizen. We hebben ID kopieën van elke persoon nodig om de reservering te accepteren.

    Huisdieren zijn welkom.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Er is een externe parkeerplaats voor één auto.
    Als u privé wilt gebruik van het zwembad en / of een extra parkeerplaats, kunt u contact opnemen met de adverteerder.

    Afstanden:
    Strand: 0.25km - Marenys de Rafalcaid Beach
    Luchthaven: 74km - Valencia
    Golfbaan: 17 km - Oliva Nova Golf
    Dorp: 4km - Gandía
    Treinstation: 4.6km - Gandía
    Bushalte: 0.2km - Marenys de Rafalcaid
    Veerboot: 30km - Dénia
    Ziekenhuis: 4.7km - Gandía Ziekenhuis


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Gandia

    WeatherAPI.com