Bungalow.Net-

NUBE

Spanje valencia Gandía

  • 2
  • 1
NUBE

    Mooi appartement met gemeenschappelijk zwembad voor 2 personen in Playa de Gandía. Na een lange stranddag kunt u een duik nemen in het fantastische, gedeelde zwembad van 14 x 9 meter met een diepte van 1,4 en 1,95 meter. Er is ook een kinderzwembad van 5 x 3 meter met een diepte van 0,45 m. Het appartement beschikt over een mooi gemeubileerd terras met een luifel en helder uitzicht op de stad waar u kunt genieten van het zomerweer. Het appartement van 46 m2 ligt op de 8e verdieping van een residentieel gebouw met een lift. Vanaf het terras komt u binnen in de lichte en comfortabele woon- eetkamer, waar u kunt rusten op de bank terwijl u tv kijkt. Bij de bank vindt u de eethoek voor 4 personen. De aparte keuken beschikt over een keramische kookplaat en basis keukengerei zodat u tijdens uw vakantie kunt koken. De enige slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. Er is een badkamer met bad. Als u met een baby reist, zijn er ook een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar. Daarnaast vindt u ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Het appartement ligt zeer dichtbij de vissershaven van Gandía genaamd Grau de Gandía en u kunt hier genieten van het mediterrane weer het hele jaar door. U kunt een wandeling maken langs de promenade, zonnebaden op het lange zandstrand gewaardeerd met de blauwe vlag en met de kwaliteit Q vlag. U kunt ook genieten van de vers geviste producten die u kunt kopen in de haven.
    Opmerking: wij kunnen de gasten onder de 26 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben een kopie van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Openingstijden van het zwembad: Van 10 tot 15.30 uur en van 17.30 tot 00.00 uur. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele kosten.
    Afstanden
    Strand: 0,45 km - Playa de Gandia
    Luchthaven: 78 km - Valencia
    Golfbaan: 20 km - Oliva Nova Golf
    Stad: 0.01 km - Playa de Gandia
    Treinstation: 1.5 km - Grao de Gandia
    Bushalte: 0.01 km - Playa de Gandia
    Veerboot: 45 km - Denia
    Ziekenhuis: 11 km - Gandia
    Toeristenvergunning: AT-41201-V
    Borg: €200,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Gandía

    WeatherAPI.com