Bungalow.Net-

AMBAR

Spanje valencia Gandía

  • 4
  • 2
AMBAR

    Gezellig appartement vlakbij het zandstrand in Playa de Gandia met gemeenschappelijk zwembad. De accommodatie is geschikt voor 4 personen. Buiten vindt u een gedeeld zwembad van 20m x 9m met een diepte van 1,2m tot 1,7m. Na een heerlijke dag op het strand kunt u een duik nemen in het zwembad of zich verfrissen bij de buitendouche. Het appartement heeft een eigen, gemeubileerd terras waar u kunt genieten van ontbijt met uitzicht op de omgeving.
    De accommodatie is op de 9e verdieping met lift en heeft een gezellige zitkamer met tv (lokale zenders), bank en eettafel voor 6 personen. De keuken is uitgerust met basis apparatuur zoals keramische kookplaat en magnetron om eenvoudige maaltijden te kunnen bereiden. Verder is er op aanvraag een waterkoker beschikbaar. Een wasmachine, strijkijzer, strijkplank en kinderstoel zijn ook te vinden in de keuken. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden, beide voorzien van een kledingkast. De eerste slaapkamer heeft ruimte voor een kinderbed, indien nodig. Er zijn twee badkamers, één met bad en bidet en één met douche.
    Playa de Gandia is een mooie kustplaats waar u kunt genieten van het fijnkorrelige gouden zandstrand of een wandeling maken langs de boulevard naar de jachthaven. In de avond kunt u genieten van een lekkere maaltijd of een drankje in een van de strandbars en restaurants, muziek luisteren of gewoon een wandeling maken naar de vuurtoren van Playa de Gandia. Het strand biedt veel diensten zoals ligstoelen en parasolverhuur, watersport en andere sportactiviteiten, zoals beachvolleybal. De oude stad van Gandia is beroemd om de markt en het hertogelijk paleis.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan. Neem contact op met de adverteerder voor eventuele kosten.
    Afstanden
    Strand: 0,5 km - Playa Gandia
    Luchthaven: 83 km - Valencia
    Golfbaan: 18 km - Oliva Nova Golf
    Stad: 0.01 km - Playa de Gandia
    Treinstation: 12 km - Grau de Gandia
    Bushalte: 0.2 km - Playa de Gandia
    Veerboot: 43 km - Denia
    Ziekenhuis: 11 km - Gandia
    Toeristenvergunning: AT-41323-V
    Borg: €200,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Gandía

    WeatherAPI.com