Bungalow.Net-

TRAMUNTANA

Spanje valencia Javea

  • 5
  • 2
TRAMUNTANA

    Welkom in deze gezellige villa in El Tosalet de Xabia, geschikt voor 5 personen. Dit huis van 190 m2 is gebouwd op een perceel van 1400 m2 en biedt een prachtig uitzicht op de zee en het natuurpark Montgo.
    Deze villa heeft twee slaapkamers. Eén slaapkamer bevindt zich op de eerste verdieping, heeft een tweepersoonsbed, een eigen badkamer en een inloopkast; de tweede slaapkamer op de begane grond heeft een tweepersoonsbed, een eigen badkamer en een aangrenzende woonkamer met een slaapbank voor één persoon. De kamers bevinden zich in een open ruimte, zonder deuren.
    De woon-eetkamer is uitgerust met comfortabele banken en heeft een warme inrichting met een open haard die u in de winter kunt gebruiken. Daarnaast zijn er grote ramen die u toelaten om te genieten van het prachtige landschap. De open keuken is uitgerust met: mixer, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, sapcentrifuge, magnetron, oven, koelkast en nog veel meer. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig.
    Buiten kunt u een duik nemen in het fantastische zwembad, zonnebaden, ontbijten op de gemeubileerde veranda of van een barbecue genieten! Op het perceel is er een overdekte ruimte om uw auto te parkeren.
    Het gebied van Xabia heeft een afwisselend landschap en ruig terrein, als gevolg van de invloed van wind en zee. De kust vormt een mix van baaien, stranden, kliffen, eilanden en grotten. Daarom zijn enkele van deze gebieden erkend als natuurparken, maritieme reservaten en microflora reservaten. Om te genieten van dit fantastische landschap zijn er enkele paden en uitzichtpunten.
    Wandelpaden: Natuurpark Montgó, Maritiem reservaat Cap de Sant Antoni, Portitxol-baai, Granadella Woodland Park.
    Uitzichtpunten: Cap de Sant Antoni, El Molins, Punta del Castell, Séquia de la Nòria, Cala Blanca, Caletes, Creu del Portitxol, L'Illa, La Falzia, Cap Negre, Cap de la Nau, Granadella, Les Pesqueres, Ambolo, Castell de la Granadella.
    Stranden en baaien: La Grava, Primer Muntanyar of Benissero, El Arenal, Segon Muntanyar, Cala Blanca, Cala Sardinera, Cala Barraca o Portitxol, Cala Ambolo, Cala Granadella.
    Aan de andere kant is de stad Xabia een plaats rijk aan cultuur, geschiedenis en recreatie waardoor uw vakantie een onvergetelijke ervaring wordt. Er zijn veel goede restaurants en bars waar u kunt genieten van de fantastische gastronomie van het gebied. Het is de moeite waard om een dag door de smalle straten te slenteren en een aantal van zijn belangrijke gebouwen te bezoeken: de kerk San Bartolomé, de lokale markt Abastos, het gemeentehuis en nog veel meer. Elke donderdagochtend is er een lokale markt op Plaza Constitición.

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Javea

    WeatherAPI.com