Zeer goedBelvilla8.3

Las Brisas

Spanje valencia Jávea

  • 6
  • 3
Las Brisas

    In deze vakantievilla heb je alle privacy en rust en is geschikt voor 6 personen en 2 kinderen . een fenomenaal uitzicht over de baai van Granadella de indrukwekkende berg de Montgo. In de geheel omheinde mediterrane tuin kunnen de kinderen heerlijk spelen of springen op de trampoline. Je beschikt over een lekker zwembad en meerdere zit gedeeltes.

    Je villa ligt in de hoger gelegen wijk Balcón al Mar op korte afstand van de vuurtoren van Cap de la Nau die nog steeds als baken fungeert voor de boten op zee. Vlakbij de vuurtoren is een goed en spectaculair gelegen restaurant waar je, net als thuis, een fantastisch uitzicht hebt over de omgeving.

    Tips voor een dagje strand: het baaitje van Portichol (1 km) of Granadella (5 km), beide met kiezelstrand. De baaitjes lenen zich uitstekend voor een heus snorkelavontuur. Of wordt het toch het bekende zandstrand El Arenal (4 km) met vernieuwde gezellige boulevard met vele trendy restaurantjes, terrasjes en winkeltjes? Hier kun je ook een boot of jetski huren.

    Het centrum van Javea met karakteristieke straatjes en pleintjes ligt op 5 km. Eveneens op 5 km vind je de 9-holes golfclub met niet alleen een oefengreen en driving range maar ook 2 tennisbanen en een clubhuis.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Jávea

    WeatherAPI.com