Bungalow.Net-

CAMPESTRE

Spanje valencia La Xara

  • 6
  • 3
CAMPESTRE

    Dit is een gastvrije en gezellige villa voor 8 personen op een perceel van 2000 m2 in La Xara, een rustig gebied ideaal voor uw vakantie!
    Buiten vindt u een terras, een barbecue, een privé zwembad van 5m x 10m en een tuin met ligstoelen. Er zijn twee veranda's: één van 15m2 vóór het gebouw waar de slaapkamers zijn en een andere veranda van 7m2 vóór de keuken en woonkamer. De privacy van dit huis is gedeeltelijk aangezien er directe buren zijn.
    Deze accommodatie bestaat uit twee gebouwen die door het terras verbonden zijn: één met gemeenschappelijke ruimtes en de andere met de slaapkamers en badkamers.
    Het huis heeft 3 slaapkamers: twee met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Twee van de slaapkamers hebben een kleine zitkamer met een slaapbank, zodat 4 kinderen of 2 volwassenen er op kunnen slapen. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer.
    In de woon-eetkamer vindt u een comfortabele bank om te ontspannen terwijl u een boek leest of rust en een tafel met stoelen waar u van een maaltijd kunt genieten met uw familie en vrienden. De keuken heeft alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie, inclusief een keramische kookplaat.
    Houd er rekening mee dat de eigenaar in het huis naast het aangeboden vakantiehuis op hetzelfde terrein woont. De wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank wordt gedeeld met de eigenaar. Het zwembad, terrassen, barbecue en het interieur van het aangeboden huis zijn geheel privé. Alleen de toegangsweg en de wasserij worden gedeeld.
    Het gebied van Xara ligt op 5 km van Denia, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot vele diensten. In La Xara vindt u restaurants, bars en een supermarkt. In Denia vindt u ook veel winkels en recreatieve activiteiten, vooral watersporten. Het volgende strand, Playa de Les Marines, ligt op slechts 5 km van het huis. U kunt ligstoelen en parasols huren op het strand.
    Huisdieren zijn toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Er is buitenparkeerplaats voor 6 auto's.
    Afstanden
    Strand: 5 km - Les Marines, Denia
    Luchthaven: 111 km - Valencia, Manises
    Golfbaan: 3.8 km - La Sella, Denia
    Dorp: 1.2 km - La Xara
    Treinstation: 34.7 km - Gandia
    Bushalte: 4.2 km - Denia
    Veerboot: 4 km - Denia
    Ziekenhuis: 3,5 km - Denia
    Toeristenvergunning: AT-446189-A

    Foto's

    Locatie

    Weer voor La Xara

    WeatherAPI.com