Bungalow.Net-

MAR DE DENIA

Spanje valencia Les Marines

  • 4
  • 2
MAR DE DENIA

    Aan het strand van Les Marines in Denia, dit mooie en gezellige appartement gelegen in een fantastische woonwijk met gedeeld zwembad verwelkomt van 4 tot 6 personen.
    Een groot privéterras met uitzicht op de zee en de gedeelde woonvoorzieningen is perfect ingericht met een tafel met stoelen en een relaxbank, waar u kunt genieten van een heerlijk vroeg ontbijt met de eerste oranjeachtige zonstralen over de vredige zee, of een glas wijn op de bank in de avond. Gedurende de dag kunt u gewoon zonnebaden of een koele duik nemen. Het strand ligt op slechts 50 meter afstand en de gemeenschappelijke tuin is daar en het beschikt over een grasveld en een groot chloorfilter zwembad van 12 x 12 meter met een waterdiepte die gaat van 1,10 tot 1,90 meter. De kleintjes vinden hun plaats in het kinderbad met een diameter van 7 meter en een diepte van 0,8 meter, of in de speeltuin.

    De binnenkant van dit appartement op de 1e verdieping van een gebouw met lift, met een moderne stijl, is de perfecte plek om tv te kijken, te rusten op de bank en samen te genieten van uw maaltijden. De tafel is geschikt voor maximaal 6 personen. De keuken komt daarna. Het is onafhankelijk en het is uitgerust met een inductie kookplaat, een oven, een koffiezetapparaat, een magnetron en al het keukengerei dat u nodig heeft om te koken. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de wasruimte met een wasmachine / droger, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn 2 slaapkamers om te rusten, beide met een kast, tv en een plafondventilator. Een daarvan heeft een tweepersoonsbed, een eigen badkamer met een douche, een bidet en ruimte voor een babybedje en een kinderstoel, terwijl de andere twee aparte bedden heeft. De twee extra gasten slapen op de slaapbank in de woonkamer. Ten slotte is er een tweede badkamer met douche voor de rest van de accommodatie en het huis is uitgerust met AC-leidingen.

    Het strand van Les Marines de Denia is prachtig dankzij het gouden zand, de uitbreiding en de geweldige locatie. Het is erg rustig, dus perfect voor gezinnen en het heeft een prachtig uitzicht op het kasteel van Denia. Er zijn veel bars en restaurants in de buurt, iets dat het nog aantrekkelijker maakt. Het kasteel van Denia is een bezoek waard omdat het over een kleine heuvel is die uitkijkt op de zee en de stad. Deze plek is ook perfect om te wandelen en te fietsen.

    Opmerking: We accepteren geen gasten onder de 25 jaar, tenzij ze worden vergezeld door hun ouders. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten,
    Het zwembad is geopend van 1 juni tot 30 september. De openingstijden zijn van 09.00 uur tot 22.00 uur.

    Afstanden
    Strand: 0,050 km - Les Marines
    Luchthaven: 98 km - Valencia
    Golfbaan: 8,2 km - Oliva Nova Golf
    Plaats: 0.01 km - Les Marines de Denia
    Treinstation: 21 km - Gandia
    Bushalte: 0,8 km - Les Marines
    Veerboot: 12 km - Puerto de Denia
    Ziekenhuis: 10 km - Marina Salud Denia

    Toeristenlicentie: VT-466787-A

    U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Les Marines

    WeatherAPI.com