Bungalow.Net-

PANDORA 1

Spanje valencia Miramar

  • 6
  • 4
PANDORA 1

    Mooi appartement voor 6 personen aan het strand van Miramar, ideaal voor een strandvakantie. Het appartement op de begane grond heeft een gemeubileerd terras, een woonkamer - eethoek, een volledig uitgeruste keuken met keramische kookplaat en 2 slaapkamers. Een van hen is uitgerust met 1 tweepersoonsbed, de andere met 2 eenpersoonsbedden en er is een badkamer met bidet en douche. Er is ook een wasmachine, strijkplank en strijkijzer. Op aanvraag is er een kinderbedje en kinderstoel beschikbaar voor de kleintjes.
    Het strand van Miramar is rustig en dankzij het fijnkorrelige zand is het een ideale speeltuin voor kinderen. In het dorp vindt u alle benodigde diensten (supermarkt, restaurants, winkels, enz.) om uzelf te verzorgen tijdens uw vakantie. U kunt een aangename wandeling maken langs de strandpromenade en andere stranden zoals Piles en Bellreguard. U kunt ook even tot rust komen in een van de strandbars terwijl u naar de zonsondergang kijkt. In Piles is de Trum of Piles zeker een bezoek waard. De naburige stranden van Oliva Nova, Cullera en Gandia zijn dichtbij.
    Opmerking: wij kunnen de gasten onder de 25 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben een kopie van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Voor eventuele bijkomende kosten neem contact op met de adverteerder.
    Het houden van party's en evenementen is niet toegestaan.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Afstanden:
    Strand: 0.01 km - Playa Miramar
    Luchthaven: 78.5 km - Valencia
    Golfbaan: 13.5 km - Oliva Nova
    Dorp: 3.5 km - Miramar
    Treinstation: 7.2 km - Gandia
    Bushalte: 3.6 km - Miramar
    Veerboot: 38 km - Dénia
    Ziekenhuis: 4,7 km - Gandia
    Borg: €200,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Miramar

    WeatherAPI.com