Zeer goedBelvilla8.9

Casa Salamanca

Spanje valencia Moraira

  • 8
  • 4
Casa Salamanca

    Schitterende vrijstaande villa met smaakvol interieur. Gelegen in een rustig doodlopend straatje in een prettige villawijk waar je kunt genieten van alle privacy. Het uitzicht vanaf het terras is zowel overdag als 's avonds schitterend en geeft je het sublieme vakantiegevoel. De inrichting is modern en ook de drie badkamers en de keuken zijn luxe uitgevoerd. Een grote tuin met heerlijk zwembad die 's avonds blauw verlicht is.

    Een avond eten in een van de vele restaurantjes in het centrum van het gezellige Moraira (1,5 km) is een echte aanrader. Moraira was vroeger een kleine vissershaven, nu een gezellig stadje met vele pleintjes, terrasjes, barretjes en heerlijke visrestaurantjes. Hier kan je ook genieten van de Spaanse cultuur: bezoek eens het oude kasteel en de uitkijktoren. Restaurant en supermarkt vind je op slechts 300 m.

    Maak gedurende de vakantie eens een uitstapje in de schitterende omgeving. Het prachtige dorp Guadalest (50 km) waar je vanuit het te bezoeken kasteel een geweldig uitzicht hebt over de omgeving en het lager gelegen stuwmeer. Ook het dorpje Villajoyosa (45 km) met schilderachtige straatjes is een bezoek waard. En de kinderen kunnen kiezen uit het pretpark Terra Mitica of het waterpark Aqualandia (beide 40 km).


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Moraira

    WeatherAPI.com