Zeer goedBelvilla8.7

Casa La Vida

Spanje valencia Moraira

  • 8
  • 4
Casa La Vida

    Deze speciale villa is geschikt voor 8 personen en biedt een privézwembad en een geweldig uitzicht op zee. De villa is gelegen in het dorp Benissa / Moraira, in een bergachtig gebied aan de Costa Blanca. Het strand en de zee liggen op slechts 1 kilometer van hier.

    Deze unieke villa ademt de wereld van Ibiza, wat te zien is aan de prachtige meubels en gedetailleerde decoraties. Geniet van het buitenleven in de lounge, het privézwembad en de buitenkeuken. Binnen is het ook een geweldige plek om te vertoeven, in de lichte woonkamer met zithoek en luxe open keuken. De slaapkamers in de kelder zijn alleen te bereiken via de trap buiten.

    Moraira is een aantrekkelijk en populair dorp waar u kunt genieten van de drukte en een ontspannen sfeer. Meer en meer mensen leren Moraira kennen. In de omgeving kunt u tennissen of golfen, jetskiën, surfen, zeilen of duiken of genieten van een goed restaurant. Er is ook een wijnstreek in het gebied. Langs de prachtige kust tussen Moraira en Calpe zijn er veel kleine stranden, geweldig om te bezoeken. Vanuit Moraira bereikt u Calpe met de auto in ongeveer 30 minuten en Benidorm binnen 40 minuten. In het noorden, richting Jávea, zijn er ook veel leuke, kleine stranden.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Moraira

    WeatherAPI.com