PERICÀ

    Welkom in dit prachtige huis voor 8 +1 gasten dichtbij de zee in Oliva
    De accommodatie beschikt over mooie buitenruimtes zoals een ruime tuin, een groot terras, twee veranda's (waarvan er één is uitgerust) en een barbecue voor de liefhebbers.
    Het huis van 160m2 is verdeeld over 2 verdiepingen en beschikt over 4 slaapkamers gelegen op de eerste verdieping (2 slaapkamers met een tweepersoonsbed en 2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden). Twee slaapkamers hebben kledingkasten. Er is een badkamer met douche. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn op aanvraag beschikbaar.
    Een gezellige woon-eetkamer-keuken is een perfecte plek om te rusten na een stranddag of gewoon tv te kijken. De Amerikaanse keuken met keramische kookplaat is voorzien van alle benodigde keukengerei om heerlijke maaltijden te bereiden en heeft een eethoek. Er is ook een wasmachine, strijkijzer met strijkplank aanwezig.
    Op de 1e verdieping vindt u een hal die toegang heeft tot de slaapkamers. De vierde deur die naar een terras leidt, is afgesloten en kan niet worden gebruikt.
    Oliva Nova is een mooi residentieel gebied met de beste stranden. Hier vindt u alle benodigde voorzieningen die u nodig heeft tijdens uw vakantie: bars, restaurants, supermarkten etc. Er is ook een golfbaan "Oliva Nova Golf" en een paardensportcentrum.
    Huisdieren zijn toegestaan in het pand
    Er is garageplaats voor 2 auto's
    Er is buitenparkeerruimte voor 1 auto
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele extra kosten
    Het houden van evenementen is niet toegestaan
    AFSTANDEN
    Strand: 0.5 km - OLIVA
    Luchthaven: 90 km - VALÈNCIA
    Golf: 4,5 km - OLIVA NOVA
    Stadscentrum: 2 km - OLIVA
    Trein: 12 km - GANDIA
    Bus: 3,5 km - OLIVA
    Veerboot: 27 km - DÉNIA
    Ziekenhuis: 12 km - GANDIA

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Oliva (urb. Aigua Blanca)

    WeatherAPI.com