Bungalow.Net-

TOSSAL

Spanje valencia Oliva

  • 8
  • 4
TOSSAL

    Welkom bij dit prachtige 160 m2 duplex appartement gelegen in een woonwijk in de kust van Oliva Nova. Het heeft een prachtig uitzicht op de golfbaan van Son Oliva, en is geschikt voor 8 personen.

    De buitenkant van het huis is fantastisch. De woning heeft 2 terrassen, een op de begane grond en op de 1e verdieping. Beide terrassen zijn ingericht om gezellige avondfeesten te organiseren tijdens de zomerse avonden, omringd door uw geliefden. Privacy is gedeeltelijk. Het buitenoppervlak van de gemeenschap omvat 2 zwembaden, 1 met chloorfilter van 25x10m met een diepte van 1,8m (met een geïntegreerd zwembad voor kinderen) en het tweede zwembad dat binnenshuis en verwarmd is. De gemeenschappelijke ruimte beschikt ook over een jacuzzi, een buitendouche en een omheind gebied voor de veiligheid van kinderen. Rond het buitenzwembad is er kunstgras, zodat u kunt liggen en zonnebaden.

    U kunt de rust van deze plek in elke hoek voelen. Ga terug en ontspan in de prachtige woonkamer. Het is ruim en helder en daar kunt u genieten van het lezen van een goed boek, tv kijken of gewoon ontspannen. Deze kamer heeft airconditioning. De eetkamer, die in hetzelfde gebied ligt, heeft een grote tafel om te genieten van maaltijden met vrienden en familie. De keuken heeft alles wat nodig is om uw beste gerechten zonder problemen te koken, op een elektrisch fornuis. De woningheeft  ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    In deze woning wordt elk detail verzorgd en voelt u zich alsof u in uw eigen huis was. Het heeft twee verdiepingen. Er zijn 4 slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed, een met 2 eenpersoonsbedden en een met een rolbed. Het huis heeft ook 3 badkamers, twee met douche (een in suite) en een derde met bad. Alle kamers hebben airconditioning, kasten en, indien nodig, is er ook een wieg. Voor het winterseizoen wordt verwarming voor de badkamers voorzien. Als u dat wenst, kunt u het alarm gebruiken (de code wordt geleverd wanneer de sleutels aan u overhandigd worden); Als u het liever niet gebruikt, kan het zonder problemen worden uitgeschakeld.

    Het gebied Oliva Nova is een golfcomplex van het Oliva-gebied. Binnen het complex vindt u diverse winkels en diensten, maar als u liever bent, is het een korte rit naar Gandia, waar u diverse winkels, diensten, recreatie en gastronomie kunt vinden. U kunt ook aanbiedingen voor watersport vinden als dat is wat u zoekt. Het Oliva-gebied is onder andere bekend om de verschillende zeil-, windsurfen- en kitesurfscholen.

    OPMERKING: Wij kunnen de gasten onder de 24 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan van hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.

    Huisdieren zijn niet toegestaan in de woning.

    Evenementen kunnen niet worden gehouden.

    Afstanden:
    Zandstrand: 1,2 km, Oliva Nova
    Bank: 800 m, Oliva Nova
    Supermarkt: 800 m, Oliva Nova
    Golf: 800 m, Oliva Nova
    Luchthaven: 90 km Valencia, Manises
    Station: 15 km, Gandia
    Busstation: 800 m, Oliva Nova
    Veerboot: 20 km, Denia
    Ziekenhuis: 15 km, Gandia
    Apotheek: 800 m, Oliva Nova
    Bar / Restaurant: 800 m, Oliva Nova


    Toeristenvergunning: AT-35879-V


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Oliva

    WeatherAPI.com