Bungalow.Net-

COMTESSA

Spanje valencia Oliva

  • 2
  • 1
COMTESSA

    Gezellig en comfortabel appartement gelegen vlakbij de kust van Oliva, op een paar meter van een familiestrand. Het is geschikt voor 2 personen + 2 extra personen.
    De privacy van de accommodatie is gedeeltelijk. De woonkamer, eetkamer en keuken bevinden zich in dezelfde ruimte. Hier kunt u afkoelen, dankzij de airconditioning, terwijl u tv kijkt of een boek leest. In de gemeubileerde eetkamer kunt u genieten van lunch en diner met uw geliefden. De keuken heeft alles wat u nodig heeft om een feestelijk diner te bereiden, inclusief een elektrisch fornuis. De woning beschikt ook over 1 wasmachine, 1 droger, 1 strijkijzer en 1 strijkplank. De accommodatie heeft 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed  en 1 kledingkast. Er is mogelijkheid om 1 kinderbed te plaatsen. 2 extra personen kunnen, zonder extra kosten, op de slaapbank in de woonkamer slapen. Het appartement heeft een badkamer met douche, 1 ventilator en 2 radiatoren.
    De omgeving is prachtig. Geniet van het rustige, gezinsvriendelijke zandstrand dat op slechts 50 meter van de accommodatie ligt. Playa de Oliva is een strand met een lage dichtheid, u kunt lange wandelingen maken langs de zee, genieten van traditionele regionale gerechten in de uitstekende restaurants of de terrassen in de tapasbars. U kunt de stad Oliva bezoeken, de donderdagse straatmarkt, de prachtige oude binnenstad en de Moorse wijk met zijn traditionele festivals. In de omgeving vindt u het natuurpark Marjal en de Font Salada, een waterbron waar u kunt baden.
    Uw huisdier is welkom bij deze accommodatie.
    Als u een evenement wenst te houden, dient u contact op te nemen met het agentschap.
    Opmerking: wij kunnen de gasten onder de 24 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben een kopie van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Afstanden:
    Strand: 0,05 km - Playa de Oliva
    Luchthaven: 92 km - Valencia
    Golfbaan: 6 km - Oliva Nova
    Stad: 2 km - Oliva
    Treinstation: 10 km - Gandia
    Bushalte: 0.35 km - Playa de Oliva
    Veerboot: 28 km - Denia
    Ziekenhuis: 10 km - Gandia
    Toeristenvergunning: VT-35106-V

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Oliva

    WeatherAPI.com