Bungalow.Net-

VESCOMTE

Spanje valencia Oliva

  • 7
  • 4
VESCOMTE

    Comfortabel appartement in Oliva Beach, op 50 meter van de zee, met airconditioning. Het appartement heeft een oppervlakte van 100 m2 en is geschikt voor 7 personen. Buiten, op het gemeubileerde terras zult u de Middellandse Zee-wind voelen. Hier kunt u genieten van fantastische zomeravonden.

    In de woonkamer met airconditioning kunt u ontspannen en tv kijken of een boek lezen. De eetkamer is in dezelfde ruimte, en hier kunt u genieten van lunch en diner met uw familie en vrienden. De keuken heeft alles wat u nodig heeft om zonder problemen te koken, inclusief een gasfornuis. Het appartement heeft ook een wasruimte waar u een wasmachine, een droger, een strijkijzer en een strijkplank vindt.

    Dit gezellige appartement heeft 4 slaapkamers, 1 met twee eenpersoonsbedden, 1 met een tweepersoonsbed, 1 slaapkamer met een eenpersoonsbed en 1 met een stapelbed. Twee van hen hebben airconditioning en de andere twee zijn voorzien van ventilators. In de woning zijn er 4 radiatoren voor de koudere maanden. Het appartement heeft 1 badkamer met bad en 1 toilet. Indien nodig is er 1 kinderbed en 1 kinderstoel beschikbaar, en 3 van de slaapkamers zijn voorzien van een kledingkast.
    Tijdens uw verblijf in het appartement kunt u genieten van het rustige gezinsvriendelijke, fijnkorrelige zandstrand, op slechts 50 meter van de accommodatie. Oliva Beach is een strand met een lage dichtheid en staat u toe om lange wandelingen te maken langs de zee, u kunt van typische regionale gerechten genieten in de goede restaurants  of van tapas op de verschillende terrassen. U kunt ook de stad Oliva bezoeken (de markt vindt plaats op donderdag), de middeleeuwse binnenstad, de Moorse wijk en de traditionele festivals. In de omgeving vindt u het natuurpark Marjal en de Font Salada, een waterbron waar u kunt zwemmen, wiens water voor de huid gunstig is. Op 6 km afstand vindt u de Golfbaan Oliva Nova, met 18 holes, par 72, en het Paardensportcentrum Oliva Nova.

    Huisdieren zijn toegestaan.
    Om een evenement te houden, neem contact op met de adverteerder.
    Opmerking: wij kunnen de gasten onder de 25 jaar niet accepteren, tenzij zij vergezeld gaan met hun ouders. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Afstanden
    Strand: 0,05 km - Playa de Oliva
    Luchthaven: 92 km - Oliva
    Golfbaan: 6 km - Oliva Nova
    Stad: 2 km - Oliva
    Treinstation: 10 km - Gandia
    Bushalte: 0.35 km - Playa de Oliva
    Veerboot: 28 km - Denia
    Ziekenhuis: 10 km - Gandia
    Toeristenvergunning: VT-35105-V



    Foto's

    Locatie

    Weer voor Oliva

    WeatherAPI.com