Bungalow.Net-

AMATISTA

Spanje valencia Oliva

  • 8
  • 4
AMATISTA

    Welkom in dit prachtige huis in Oliva geschikt voor maximaal 8 personen.
    De accommodatie beschikt over een prachtig zwembad van 7 x 4 m met een diepte van 1,2 tot 2 meter, een kleine tuin met tafel en stoelen, een goed uitgeruste veranda en een terras op de 1e verdieping met een tafel en stoelen en uitzicht op het zwembad.
    Dit huis van 160 m2 is verdeeld over 2 verdiepingen. Het heeft 4 slaapkamers, 2 op de begane grond met een tweepersoonsbed en 2 op de 1e verdieping met een tweepersoonsbed en airconditioning. Er is een kinderbed en een kinderstoel beschikbaar. Er zijn 2 badkamers met douche, één op de begane grond en één op de 1e verdieping.
    In de gezellige woonkamer vindt u een bank, 2 fauteuils, een tafel, een tv, airconditioning en een open haard; de eetkamer is uitgerust met tafel en stoelen en de aparte keuken met keramische kookplaat is voorzien van alle benodigde kookgerei. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank aanwezig.
    In Oliva kunt u watersporten beoefenen, zoals sky-surfen of gewoon zwemmen en zonnebaden op de rustige zandstranden.
    U kunt ook een bezoek brengen aan de traditionele donderdagmarkt, de prachtige oude binnenstad, de Moorse wijk of de traditionele feesten.
    De accommodatie ligt op slechts 2 minuten van het paardensportcentrum Oliva Nova, waar u privélessen kunt nemen of van een staatskampioenschap kunt genieten. De golfbaan of het natuurpark Montgó en de zoutbron met gunstige eigenschappen voor de huid zijn ook heel dichtbij.
    Opmerking: deze accommodatie accepteert geen groepen jongeren (onder 28 jaar). We hebben kopieën van het ID / paspoort van elke persoon nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan op het terrein.
    Er is overdekte parkeerplaats voor 2 auto's.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke extra kosten.
    Afstanden
    Strand: 0,1 km - Playa de Oliva
    Luchthaven: 100 km - Vliegveld Valencia
    Golfbaan: 2,5 km - Oliva Nova Golf
    Stad: 8 km - Oliva
    Treinstation: 15 km - Treinstation Grao de Gandia
    Bushalte: 7 km - Oliva
    Veerboot: 20 km - Denia
    Ziekenhuis: 15 km - Hospital de Gandia
    Toeristenvergunning: VT-35812-V

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Oliva

    WeatherAPI.com