Bungalow.Net-

ROSERS

Spanje valencia Pedreguer

  • 6
  • 3
ROSERS

    Welkom in deze prachtige villa voor 6 personen in Pedraguer!
    Dit huis heeft drie slaapkamers: twee elk met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer is er een airconditioning-apparaat dat het hele huis verfrist. Wij kunnen tijdens de winter elektrische radiatoren verstrekken. In de woonkamer is er een comfortabele bank waar u kunt rusten en een grote eettafel om van maaltijden te genieten.
    De aparte keuken heeft alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie: koffiezetapparaat, blender, magnetron, broodrooster, vaatwasser, keramische kookplaat, elektrische oven, bestek, keukengerei, koelkast enz. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Buiten vindt u verschillende ruimtes. U kunt zwemmen in het zwembad van 50 m2 en zonnebaden op het grasveld van 70 m2. Het terras is de ideale plek voor een barbecue en bij de veranda kunt u rustig ontbijten met uw familie. Er is ook een groentetuin! De finca heeft ruimte om maximaal 6 auto's te parkeren.
    Het huis ligt dichtbij de weg, dus u kunt de plaatsen in de omgeving gemakkelijk bereiken. Pedreguer is een stad met veel te ontdekken. Het is perfect gelegen tussen de zee en de bergen. U kunt zijn rijke erfgoed leren kennen en genieten van zijn vriendelijke mensen en een prachtig landschap. De stad heeft een geweldig recreatief aanbod: sport, tentoonstellingen, muziek, theater, dans en nog veel meer! In Pedraguer is er elke zondag een belangrijke markt.
    Als u een sportliefhebber bent, heeft u geluk! Het natuurpark Montgó biedt een groot aantal routes door een prachtig landschap. In Denia kunt u watersporten beoefenen zoals snorkelen, zeilen en parasailing. U kunt ook tennis spelen of golfen in La Sella (7 km).
    Afstanden:
    Dichtstbijzijnde zandstrand (Dénia): 10km
    Geldautomaat, supermarkt, restaurants, bars, apotheek, dokter, etc: 0.3km
    Luchthaven (Alacant): 100km
    Ziekenhuis (Denia): 7km
    Golfbaan (La Sella): 7km
    Treinstation (Dénia): 11km
    Veerboot (Denia): 11km
    Pedreguer centrum: 0.2km
    Toeristenvergunning: AT-446248-A

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Pedreguer

    WeatherAPI.com