Bungalow.Net-

POUET

Spanje valencia Pedreguer

  • 10
  • 4
POUET

    Bij deze prachtige villa vindt u rust, natuur en comfort. Deze accommodatie heeft een oppervlakte van 170 m2. Het beschikt over een privé zwembad en is geschikt voor 10 personen.
    In dit huis met airconditioning warm/koud zijn er 4 slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden, en drie slaapkamers elk met twee eenpersoonsbedden. Er is een badkamer met bad en een badkamer met douche in de accommodatie.
    In de ruime woon-eetkamer kunt u op de comfortabele banken rusten, een boek lezen of tv kijken met uw familie. Er is gratis WIFI op aanvraag. De keuken is voorzien van alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie: koffiezetapparaat, broodrooster, vaatwasser, elektrische kookplaat en oven, koelkast enz. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig. Houd er rekening mee dat de Wifi wordt ook door de buren gebruikt en het is niet aanbevolen voor downloads omdat de snelheid wat lager is.
    Buiten kunt u barbecueën, zwemmen in het zwembad van 4x8 meter, zonnebaden of ontspannen op het terras. Het terras van 24 m2 is ingericht met tafel en stoelen en het heeft een ruimte met banken waar u kunt relaxen.
    Pedreguer is een stad op 11 km van Denia, waar u alles vindt wat u nodig heeft tijdens uw vakantie. Het is een landelijk gebied niet zo ver van de stad. Het strand ligt op slechts 8 km!
    Opmerking: Wij accepteren geen groepen jongeren onder 28 jaar. Wij hebben een kopie van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Afstanden:
    Zandstrand: 8km
    Stad: 600 m
    Geldautomaat: 800 m
    Supermarkt: 850 m
    Luchthaven: 93 km
    Treinstation: 31 km
    Busstation: 9 km
    Golfbaan: 4.6 km
    Toeristenvergunning: AT-446265-A

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Pedreguer

    WeatherAPI.com