Casa Madrilena

    Deze moderne en compleet ingerichte hoekwoning heeft twee terrassen waardoor u altijd heerlijk van de zon kunt genieten.

    De woning heeft twee slaapkamers en is ideaal voor een gezin met kinderen, in de tweede slaapkamer is een hoogslaper en nog een apart bed. De eerste slaapkamer heeft een eigen badkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien en naast Nederlandse televisie heeft de gehele woning airconditioning, vloerverwarming voor de winter en twee badkamers.

    De woning ligt in een kleine urbanisatie in Pilar de Horadada, een levendige Spaanse badplaats met meer dan 300 dagen zon per jaar en een mooi klimaat. In het dorp zijn er restaurants en leuke terrasjes in overvloed. Ontdek vanuit de woning ook eens de omgeving met golfbanen, zandstranden (op 2 km) , modderbaden of ga heerlijk shoppen.

    Wilt u worden opgehaald vanaf het vliegveld van Alicante of Murcia? Laat het weten zodat er bij aankomst een Nederlandstalige chauffeur op u staat te wachten en u rechtstreeks naar de woning brengt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Pilar de la Horadada

    WeatherAPI.com