Bungalow.Net-

ODISEA

Spanje valencia Piles

  • 8
  • 3
ODISEA

    Appartement dichtbij het strand in Playa de Piles, ideaal voor 6 tot 8 personen. Dit appartement op de 3e verdieping met lift heeft een terras met uitzicht op de urbanisatie. Het appartement heeft een berging met een buitendouche, die perfect is om het zand af te spoelen na een lange dag op het strand of om het strandspeelgoed op te slaan.
    Het appartement is sfeervol ingericht. De woon- en eetkamer is voorzien van een bank, twee rotanfauteuils, een televisie en een eettafel voor 6 personen. De keuken is uitgerust met een gasfornuis en alleen basis keukengerei om een maaltijd voor te bereiden tijdens uw verblijf (waterkoker alleen op aanvraag). Er zijn drie slaapkamers: één met een tweepersoonsbed en een badkamer en-suite met douche, de andere twee slaapkamers hebben elk twee eenpersoonsbedden, en de mogelijkheid om twee bedden te plaatsen voor twee extra personen. Alle slaapkamers zijn voorzien van een kledingkast en een ventilator. Er is een badkamer met een bad bedoeld voor de hele accommodatie. Op verzoek kunnen we een kinderbed en een kinderstoel voorbereiden.
    Het fijnkorrelige zandstrand ligt op slechts 150 meter afstand en is een relatief rustig en bekend strand. Er is een boulevard aan zee voor lange wandelingen of een kopje koffie en een ijsje. In Playa de Piles vindt u supermarkten, restaurants, speeltuinen en alle andere diensten die u nodig heeft. Gandia biedt een mooie oude binnenstad, op 10km van het appartement, en de golfbaan van Oliva Nova ligt op slechts 12,5km afstand.
    OPMERKING: Wij accepteren geen groepen jongeren onder 28 jaar voor deze accommodatie (met uitzondering van gezinnen met kinderen). We hebben een kopie van alle paspoorten nodig.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Huisdieren zijn welkom.
    Het houden van party's of evenementen is niet toegestaan.
    Afstanden:
    Strand: 0.15 km - Playa de Piles
    Luchthaven: 90 km - Valencia
    Golfbaan: 12.5 km - Oliva Nova Golf
    Dorp: 0.1 km - Piles
    Treinstation: 9.5 km - Gandia
    Bushalte: 9.5 km - Gandia
    Veerboot: 34 km - Denia
    Ziekenhuis: 8.5 km - Gandia
    Borg: €200,-

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Piles

    WeatherAPI.com