Bungalow.Net-

TALLAROL

Spanje valencia Playa De Gandia

  • 6
  • 3
TALLAROL

    Mooi en gezellig appartement in de tweede lijn van het strand van Gandia. Het is comfortabel en geschikt voor 6 personen.
    Het appartement beschikt over een gemeubileerd balkon om te genieten van het aangename klimaat van de Middellandse Zee en van aangename avonden met familie en vrienden. Het huis heeft ook een overdekte parkeerplaats, waardoor u het probleem van parkeren in het hoogseizoen kunt vergeten.
    U voelt de strandsfeer in elke hoek van de accommodatie. Leun achterover en ontspan in de lichte woonkamer met een comfortabele bank waar u een goed boek kunt lezen, tv kijken of gewoon ontspannen. De eetruimte bevindt zich in dezelfde ruimte en heeft een tafel met stoelen voor maaltijden met familie en vrienden.
    De keuken heeft alles wat u nodig heeft om uw favoriete gerechten te bereiden, inclusief een gasfornuis. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Dit appartement van 65m2 heeft alle voorzieningen die ervoor zorgen dat u zich thuis voelt. Het is ideaal voor families met kinderen. Het heeft 3 slaapkamers (alle zijn voorzien van ventilators), elk met twee eenpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers, één met douche en de andere met een bad.
    De omgeving van Gandia Beach heeft alle voorzieningen waar u op rekent. De accommodatie ligt op slechts 100m van het fijnkorrelige witte zandstrand, dat over meer dan 3km uitstrekt. Bij het ene uiteinde kunt u een zeil- en windsurfschool vinden als u van watersport houdt.
    OPMERKING: we accepteren geen groepen jongeren onder 26 jaar. We hebben kopieën van de ID-kaart van elk persoon nodig om de boeking te accepteren.
    OPMERKING: Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Afstanden:
    Zandstrand (Gandia): 100m
    Bar, restaurant: 10m
    Bank (Grao de Gandia): 800m
    Supermarkt, apotheek (Grao de Gandia): 400m
    Luchthaven (Valencia, Manises): 75km
    Ziekenhuis (San Francisco de Borja, Gandia): 5km
    Golfbaan (Golf Club Gandia): 2.2km
    Treinstation (Grao de Gandia): 900m
    Bushalte: 200m
    Veerboot (Denia): 33km
    Toeristenvergunning: AT-28102-V

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Playa De Gandia

    WeatherAPI.com