ARIADNA

    Welkom in dit prachtige appartement gelegen in een wooncomplex in Gandia. Deze accommodatie is geschikt voor 6 personen.
    Buiten vindt u een zwembad van 11 m met een diepte van 1,4 m tot 2 m. Er is ook een kinderzwembad, tennisbaan, basketbalveld en tuin, onder andere faciliteiten.
    Dit appartement van 86 m², gelegen op de 10e verdieping met lift, heeft drie slaapkamers; één met een tweepersoonsbed met een volledige eigen badkamer, en twee met twee eenpersoonsbedden. Een kinderbedje is op aanvraag beschikbaar. Naast de en-suite badkamer is er een badkamer met een douche bedoeld voor het hele appartement.
    De woon-eetkamer is gezellig, heeft een ruimte met een eettafel en stoelen en grote ramen met prachtig uitzicht. Er is een bank, een fauteuil, een tafel en een tv. De aparte keuken met keramische kookplaat is volledig uitgerust. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
    Gandia Beach kunt u het hele jaar door bezoeken met zijn geweldige ligging en benijdenswaardige weer. De stranden van Gandia hebben zeven kilometer kust met fijnkorrelig wit zand en kristalhelder water om af te koelen op de hete zomerdagen. U kunt genieten van het Platja del Nord met de drie kilometer lange Neptunuspromenade, waar u lange wandelingen kunt maken langs de zee en zijn aanbod aan entertainment, recreatieve voorzieningen en eten kunt ontdekken (inclusief een sportclub aan het zand). Het Platja de L'Ahuir is een rustiger strand en als u van naturistische stijl houdt, probeer het Platja Nudist. Of u kunt relaxen op het mooie Platja de Rafalcaid. Op zondagmiddag kunt u naar de markt met zijn brede waaier aan artikelen en interessante kraampjes.
    Als u van de natuur houdt, moet u de Ullal de L'Estany bezoeken, een van de bronnen die de moeras van Gandia voeden. Het zoet water komt uit de nabijgelegen bergen, uit de grond naast de Alquería (boerderij) del Duc.
    U kunt ook genieten van de Route van de kloosters die door de centrale regio's van Valencia leidt, en vijf voormalige kloosters met elkaar verbindt, waar u het hertogelijk paleis kunt bezoeken.
    En als er tijd is om meer van Valencia te genieten, kunt u de modernste trekpleisters van de stad bezoeken, waaronder het Kunst- en Wetenschapsmuseum, Oceanogràfic (oceanarium) of het beste pretpark van de streek, de Terra Mítica, in Benidorm.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Neem contact op met de adverteerder voor eventuele bijkomende kosten.
    Het houden van party's is niet toegestaan bij de accommodatie.
    Zwembad open het hele jaar van 10 tot 15 uur en van 17 tot 22 uur.
    Tennis en gratis voetbal - zie het schema voor gebruik.
    Overdekte parkeerplaats voor één auto.
    Het appartement ligt in een zone waar bars zijn; er kan 's nachts wat lawaai zijn.
    Opmerking: dit appartement accepteert geen groepen jongeren (onder 28 jaar). We hebben een kopie van de ID-kaart van elke persoon nodig om de boeking te accepteren.
    Afstanden
    Strand: 0.26 km - Grao de Gandia
    Luchthaven: 75 km - Valencia
    Golfbaan: 19 km - Oliva Nova
    Stad: 0 km - Playa de Gandia
    Treinstation: 3 km - Grao de Gandia
    Bushalte: 0.15 km - Gandia
    Veerboot: 40 km - Denia
    Ziekenhuis: 7 km - Ziekenhuis Gandia
    Toeristenvergunning: VT-35821-V

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Playa De Gandia

    WeatherAPI.com