CHAMBERI

    Gelegen in Tavernes Beach, is dit appartement met uitzicht op zee geschikt voor 4 of 5 personen.
    Elke ochtend kunt u genieten van uw ontbijt op het terras met uitzicht op de Middellandse Zee. Het appartement ligt op de 4e verdieping zonder lift en bestaat uit een woon-eetkamer, een goed uitgeruste keuken met gasfornuis, wasmachine, strijkijzer en strijkplank, een badkamer met bad en drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed, één met een stapelbed en de derde met een eenpersoonsbed. Alle kamers hebben kasten. Een waterkoker is op aanvraag beschikbaar evenals een kinderbed en een kinderstoel voor de kleintjes.
    Tavernes Beach is een rustig gebied met fijnkorrelig zandstrand, ideaal voor gezinnen met kinderen. U kunt een lange wandeling maken langs de kust terwijl u van een spectaculaire zonsondergang geniet. In het centrum van het dorp vindt u supermarkten, winkels en alle andere diensten om uzelf te verzorgen tijdens uw verblijf. Daarnaast kunt u de kerk van Sant Pere uit de XVII eeuw bezoeken of het kasteel van Marinyen. Het Mirador de la Valldigna is een bezoek waard waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht over de vallei.
    Opmerking: Deze verhuur kan klanten onder de 20 jaar niet accepteren, behalve in gevallen waarin zij vergezeld gaan met hun ouders. We hebben kopieën nodig van de ID van elke persoon om de reservering te accepteren.
    Er is één overdekte parkeerplaats.
    Neem voor extra kosten contact op met de adverteerder.
    Huisdieren zijn toegestaan
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Afstanden
    Strand: 0.18 km - Strand van tavernes
    Luchthaven: 62 km - Valencia
    Golfbaan: 17 km - La Galiana
    Stad: 0.01 km - Tavernes
    Treinstation: 5,6 km - Tavernes
    Bushalte: 3,5 km - Tavernes Beach
    Veerboot: 58 km - Denia
    Ziekenhuis: 28,5 km - Aigues Vives
    Toeristenvergunning: AT-39644-V

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Playa De Tavernes

    WeatherAPI.com