Belvilla-

El Chalet De Lucía

Spanje valencia Teulada

  • 12
  • 6
El Chalet De Lucía

    Groot vakantiehuis met alle comfort aan de rand van Teulada, Alicante. Met veel ruimte en uitstekende faciliteiten, een kleurrijke en een aangename inrichting, biedt het alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie met familie of vrienden. Het heeft een privézwembad, een grote privétuin en schitterende terrassen.

    De accommodatie is gelegen aan de rand van de stad. Langs de Costa Blanca vind je typische kustplaatsen met prachtige stranden en een grote verscheidenheid aan toeristische attracties en bezienswaardigheden. Geniet van een partijtje golf, op 8 km afstand of spendeer je dagen aan het strand, op 6,5 km van de accommodatie. Een supermarkt bevindt zich op korte afstand.

    Het huis is ingericht in een traditionele stijl met een typische houten tafel met 6 stoelen in het woongedeelte. In de goed uitgeruste keuken kun je smakelijke maaltijden bereiden en je hebt hier bovendien de mogelijkheid om te voetballen, biljarten of ontspannen in een van de 7 hangmatten terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Teulada

    WeatherAPI.com