Punta Prima 7

Spanje, Valencia, Torrevieja
vanaf557


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Punta Prima accommodatie in een van de drie prachtige resorts en prachtig aangelegde subtropische tuinen, volledig uitgeruste luxe appartementen en kindvriendelijke zwembaden en op slechts 300 meter van de zee en de stranden van de Orihuela Costa en op slechts 3 kilometer ten zuiden van het centrum van Torrevieja. Alle faciliteiten zoals cafés, bars, winkels, supermarkten, bushalte en strand zijn op loopafstand.

Dit mooie appartement van 80m2 is gelegen op de 4e verdieping met een totale woonoppervlakte van 95 m2 inclusief balkon. Het is gelegen in Oceanfront Resort La Entrada Punta Prima, ongeveer 3 kilometer ten zuiden van het centrum van Torrevieja. Vanaf het balkon heb je een klein uitzicht over de Middellandse Zee, het resort en de omgeving. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met satelliet-tv, WIFI en schuifdeuren naar het terras, keuken met alle apparatuur, 2 slaapkamers met veel kastruimte, 2 badkamers met een bad, airconditioning warm-koud, een intercom en een ondergrondse privé parkeerplaats . Het gehele appartement is voorzien van marmeren vloeren en is volledig ingericht.

De accommodatie kan worden geboekt met een extra persoon. In dat geval bent u verplicht om een extra bed of kinderbedje te huren. Informeer Tour Operator direct na het maken van uw reservering, zodat de eigenaar tijdig op de hoogte kan worden gebracht. Er is maximaal één klein huisdier inbegrepen. Grotere huisdieren op aanvraag. Roken is niet toegestaan in het appartement. Je kunt alleen op het balkon roken. Verhuiskosten op één manier: € 50, - vanuit Alicante (op voorafgaand verzoek, niet altijd mogelijk). In geval van overdracht, gelieve ons via de mobiele telefoon op de hoogte te stellen en ons de vluchtgegevens te verstrekken. Prijzen voor personeel op aanvraag. Bel ons alsjeblieft zodra je aankomt in Alicante, zodat we voorbereid kunnen zijn op je komst. Geef voor uw vertrek uw exacte vertrektijd door, zodat wij aanwezig kunnen zijn om de sleutels te ontvangen en de accommodatie te inspecteren. U wordt verwelkomd met een fles lokale wijn en enkele flessen water, frisdranken en bier om uw vakantie gemakkelijk te starten. U kunt uw afval in de containers langs de straat aan de voorzijde van de bewoners deponeren. Als er iets misgaat of een van de apparatuur niet werkt, neem dan contact met ons op. Om onze service te verbeteren, vragen wij u om ons op de hoogte te stellen als u vindt dat er iets ontbreekt in het appartement dat nuttig zou kunnen zijn. Maak de bloembakken water. We vragen dat u het huis behandelt alsof het uw eigendom is en in ruil daarvoor zullen wij alles doen wat nodig is om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
De borg kan bij aankomst contant worden betaald en zal worden terugbetaald via bankoverschrijving, na vertrek.


close