Punta Prima 2a

Spanje, Valencia, Torrevieja
vanaf 507


Omschrijving

Punta Prima
Punta Prima accommodatie in een van de drie prachtige resorts en prachtig aangelegde subtropische tuinen, volledig uitgeruste luxe appartementen en kindvriendelijke zwembaden en op slechts 300 meter van de zee en de stranden van de Orihuela Costa en op slechts 3 kilometer ten zuiden van het centrum van Torrevieja. Alle faciliteiten zoals cafés, bars, winkels, supermarkten, bushalte en strand zijn op loopafstand.

Dit stijlvolle appartement ligt op de 3e verdieping van Oceanfront Resort La Entrada Punta Prima. Het ruime balkon van 20 m² is voorzien van zonwering en vanaf hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de tropische tuinen en het zwembad. Het gehele appartement is voorzien van marmeren vloeren en airconditioning warm en koud. Verder beschikt het over een mooie woonkamer met satelliet-tv, WI-FI en een dvd-systeem. De mooie open keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur, waaronder een wasmachine-droger. Het appartement bestaat ook uit 2 slaapkamers met ingebouwde kasten en 1 slaapkamer is geschikt voor drie personen en 1 badkamer met mooie douche en vloerverwarming. In het park zijn er 3 verschillende zwembaden waarvan 1 zwembad in de wintermaanden wordt verwarmd. Het hele park heeft zijn eigen beveiliging.

U kunt deze accommodatie reserveren met een extra persoon. In dat geval is het verplicht om een kinderbed of extra bed te huren. Maximaal 1 klein huisdier inclusief, grotere huisdieren zijn op aanvraag. Gelieve in het appartement niet te roken en wij verzoeken u vriendelijk om dat alleen op het balkon te doen. Transferkosten: € 50,- vanaf Alicante per enkele rit (met voorafgaand verzoek, niet altijd mogelijk). Gelieve ons dan wel te informeren per mobiel en de vluchtgegevens door te geven. Prijzen voor autohuur op aanvraag.Zodra u in Alicante arriveert graag even een telefoontje zodat wij voorbereid zijn op uw komst. Wilt u ons voor de dag van vertrek informeren over de vertrektijd de volgende dag, zodat wij op tijd kunnen zijn voor de sleuteloverdracht en inspectie. U wordt verwelkomt met een fles lokale wijn en enkele flesjes water, frisdrank en bier om uw vakantie prettig en zorgeloos te beginnen. Afval kunt u kwijt in de containers langs de weg aan de voorkant van de residenties. Mocht er iets kapot gaan of treedt er een storing op aan een van de apparaten gelieve ons dit direct te melden. Mochten u dingen missen waarvan u denkt dat zou wel handig zijn voor in het appartement, willen wij dat graag weten ter verbetering van. Mochten er planten in de plantenbakken zitten vragen wij u vriendelijk om deze af en toe van wat water te voorzien.
Misschien overbodig maar wij vragen u vriendelijk, als verantwoordelijke en beheerder en namens de eigenaar, het appartement te respecteren en doen ons uiterste best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
De waarborgsom kan contant bij aankomst betaald worden en zal na vertrek via bankoverschrijving teruggestort worden


close