Zeer goedBelvilla8.2

Casa Myjoli

Spanje valencia Vinaròs

  • 4
  • 2
Casa Myjoli

    Dit vakantiehuis, gelegen in een rustige wijk van Vinaròs, is slechts 100 meter verwijderd van een klein kiezelstrand. Alleen even de weg oversteken! Het huis zelf beschikt over een mooie tuin met volop privacy. Je zoekt gemakkelijk verkoeling onder de grote palmen. Het overdekte terras is een heerlijke plek voor een aperitief. Genoeg schaduw gehad, dan kan je op het dakterras met zeezicht of op het ommuurde achterterras praktisch onbespied zonnen! Het huis is geheel gelijkvloers en het interieur is keurig verzorgd.

    Vinaròs is een heerlijk plaatsje op zo'n 7,5 km van de grens met Catalonië. Een sfeervol centrum met monumentale pleinen, gezellige straatjes vol winkels, een bedrijvige vissershaven en een prachtige kerk, de "Señora de la Asunción", waar gotiek, renaissance en barok samensmelten. Maar de grote trekpleister is natuurlijk het goed onderhouden, lange zandstrand "El Forti", geflankeerd door een brede boulevard met hoge palmen.

    Een route landinwaarts leidt, via het ruige Turmellgebergte, naar de oude stad Morella (65 km), gebouwd op een heuvel, met mooie vergezichten. Bij het stuwmeer nabij El Molí de L'Abad (30 km) zijn plekjes waar je kan picknicken en vissen.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Vinaròs

    WeatherAPI.com