Bungalow.Net-

PENYA-SEGAT

Spanje valencia Xabia

  • 8
  • 5
PENYA-SEGAT

    Dit is een spectaculaire villa op de top van een klif in Xabia met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, geschikt voor 9 personen.
    Dit huis van 780 m2, geschikt voor 9 personen beschikt over een eigen zwembad, jacuzzi en airconditioning. Deze luxe villa met 4 verdiepingen en lift heeft 4 ruime slaapkamers, allemaal met een tweepersoonsbed, een eigen badkamer en een eigen terras. Zelfs vanaf de badkamers is het uitzicht op de zee prachtig; U zult graag van een douche genieten! Daarnaast zijn er twee extra toiletten in het huis.
    De keuken, woon- en eetkamer bevinden zich in een grote open ruimte. In de woonkamer met open haard kunt u ontspannen en naar satelliet-tv kijken; In de eetkamer is er een grote tafel met stoelen, zodat u van een maaltijd kunt genieten met uw familie en vrienden. De moderne keuken is uitgerust met blender, koffiezetapparaat, broodrooster, perser, waterkoker, vaatwasser, elektrische oven, keramische kookplaat, bestek, koelkast met vriezer enz! De wasruimte is voorzien van een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank.
    Buiten kunt u op het terras en mooi kleurtje krijgen, een duik nemen in het zwembad terwijl u de Middellandse Zee bewondert, ontspannen in de spa of uw conditie op peil houden in de kleine fitnessruimte. Het zwembad is omringd door een terras waar u een relaxte omgeving vindt om te genieten van de zonsondergang en ligstoelen om maximaal te genieten van het fantastische weer van het gebied.
    Het huis ligt in het bospark Granadella, een rustig gebied waar u omringd wordt door de natuur. Rond het park zijn er vele paden die u kunt volgen die u naar fantastische plaatsen en prachtige uitzichten brengen: er is één naar het kasteel Granadella en een ander naar het strand Cala Granadella. Dit strand is perfect voor diegenen die willen snorkelen en duiken dankzij het rustige en schone water. In de zomer zullen de kinderen genieten van de drijvende speeltuin bij dit strand! U kunt ook kano's en kajaks huren!
    Opmerking: wij kunnen de gasten onder 28 jaar niet accepteren, tenzij zij met hun ouders reizen. Wij hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Raadpleeg de adverteerder voor eventuele kosten.
    Er is 1 overdekte parkeerplaats.
    Houdt er rekening mee dat u in de spa alleen de jacuzzi en de ligstoelen kunt gebruiken.
    Afstanden:
    Dichtstbijzijnde zandstrand: 2,8 km (Cala de La Granadella)
    Pinautomaat: 8 km (Xàbia)
    Supermarkt: 3 km (Urbanisatie Balcón al Mar)
    Apotheek: 8 km (Xàbia)
    Luchthaven: 103 Km (Alicante); 125 km (Valencia)
    Golfbaan: 11 km (Club de golf de Xàbia)
    Ziekenhuis: 30 km (Denia)
    Arts: 8 km (Xàbia)
    Treinstation: 17 Km (Teulada)
    Toeristenvergunning: AT-444552-A

    Foto's

    Locatie

    Weer voor Xabia

    WeatherAPI.com