Bungalow.Net-

AZALEA

Spanje valencia Xeraco

  • 3
  • 2
AZALEA

    Dit is een comfortabel appartement aan de zee in Xeraco, een rustige wijk in Gandia. Het is een begane grond van 60 m2, met een capaciteit van 3 personen en 2 extra.

    Het appartement heeft twee slaapkamers: een met een bed van 100 cm breed en een ander met een bank / uitschuifbed voor twee personen, met een breedte van 135 cm. De slaapbank in de woonkamer kan worden voorbereid voor twee extra personen. Het appartement heeft een badkamer met een douche. Het is ideaal voor gezinnen.

    De open keuken en de woonkamer zijn zeer goed verlicht en ingericht. In de keuken vindt u alles wat u nodig heeft tijdens uw vakantie. Er is ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    Het gemeubileerde terras is de perfecte plek om te zonnebaden en te ontspannen tijdens het ontbijt en te genieten van het uitzicht op zee. Vanuit het appartement heeft u een eigen toegang tot het strand.

    De locatie van het appartement is perfect, want alles wat u nodig heeft is binnen een paar minuten lopen: restaurants, supermarkten, operaties, etc. Het zandstrand is zeer schoon en rustig en voorzien van ligbedden en parasols die u kunt huren. U zult enkele activiteiten zoals windsurfen of volley kunnen beoefenen.

    Opmerking: we accepteren geen groepen mensen jonger dan 26 jaar. We hebben kopieën van de paspoorten van alle gasten nodig om de boeking te accepteren.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.

    Afstanden:
    ATM: 550 m Xeraco
    Supermarkt: 1km
    Vliegveld: 75km Valencia
    Dokter en apotheek: 600m Xeraco
    Golfbaan: 11 km Gandía
    Treinstation: 14km Gandía
    Veerboot: 52km Denia

    Toeristenlicentie: VT-35819-V Gasten ontvangen 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene aanbetalingsinformatie. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de reserveringsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Xeraco

    WeatherAPI.com