Zeer goedBungalow.Net8.2

Happy Hill

Tsjechië hradec-kralove Cerny Dul

  • 6
  • 3
Happy Hill

    Waar u 365 dagen per jaar een echte vakantiegevoel zult ervaren! Waar u van kwaliteit, ruimte, comfort, gezelligheid en natuur kunt genieten! Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u te wachten staat.
    Op de grens van het centrale en oostelijke gedeelte van het Reuzengebergte ligt het romantische bergdorpje ?istá, 7 km ten oosten van het gezellige streekstadje Vrchlabí.
    Het in 2011 gerenoveerd villapark Happy Hill is een kleinschalig maar ruim opgezet park, met 43 comfortabele 6-persoons villa's en nestelt in een groene landschap op de zuidhelling aan de voet van de 1299 m hoge ?erná Hora.

    U kunt hier van alles en nog wat doen. Met een boek heerlijk relaxen op uw eigen terras of tuin, gezellig zwemmen in het gemeenschappelijk zwembad (open van juli tot augustus), op het sportveld tennis, badminton of voetbal spelen of bij het speelplaats midden van het park voorzien van vele speeltoestellen zoals schommel, hobbelpaard, zandbak, speelhuis, glijbaan en tafeltennistafel met de kleinste van het moment genieten. Kortom: Jong en oud kunnen zich op het terrein uitstekend vermaken.

    Bij de villa kunnen 2 auto's geparkeerd worden. Het terrein is afgesloten met een slagboom. U krijgt een afstandsbediening in bruikleen.

    Binnen 1,2 km afstand vindt u o.a. een zwemmeer dat bereikbaar is via een paadje tegenover het park. Het Reuzengebergte is een waar paradijs voor de fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers in het algemeen. Vanuit het park kunt u alle kanten op, de mogelijkheden zijn eindeloos en alleen u bepaalt de richting.
    Een unieke vakantie in de zin van rust, ruimte en comfort.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Cerny Dul

    WeatherAPI.com