Green Valley Park 07 8

Tsjechië, Hradec Králové, Stárkov
vanaf475


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Green Valley Park ontving in 2010 het predicaat BESTE BUNGALOW 2010. Deze Award van "Zoover" is een overtuigend bewijs van de kwaliteit van het park. Met een oppervlakte van ongeveer 25 ha. ligt het uitgestrekt over de golvende groene heuvels, midden in de ongerepte natuur rond het oude stadje Stárkov. Het park ligt niet ver van het rotsgebied Teplicko-Adršpašské Skály, in het unieke, beschermde landschapsgebied Broumovsko bij de grens met Polen. Stárkov pronkt met zijn prachtige omgeving vol natuurschoon in een omgeving die tevens rijk is aan interessante culturele bezienswaardigheden. De recreatievilla's zijn modern van opzet met een combinatie van Tsjechische bouwstijl, degelijkheid en westerse luxe. De woningen zijn volledig en luxueus ingericht en zijn alle aan de zonzijde gelegen. Op het park zijn diverse recreatievoorzieningen w.o. een restaurant, speelhal met o.a. snooker, darts, een manege, een visvijver, speeltuin met midgetgolf, trampoline, en een dierenweide. Op het terras van het hoofdgebouw en in de café kunt u gebruik maken van gratis WiFi. Ook in de villa kunt u gebruik maken van Wi-Fi internet, maar deze is tegen betaling (8 euro/week). Voor de allerkleinsten is er volop vertier. De auto wordt geparkeerd op de centrale parkeerplaats van het park. Van daaruit lopen wandelpaden naar de villa's.

Op de begane grond van 100 m2 is de woonkamer met een gemakkelijk zitje, openslaande deuren naar het eigen gemeubileerde terras, satelliet-TV (met Nederlandse zenders) en in sommige woningen een kachel of open haard. De luxe, half-open keuken is ingericht met een eethoek, 4 elektrische of inductie kookplaten, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en een koelkast. Er is een ruime badkamer met wastafel, douche en/of een bad. Het toilet is apart. Op de eerste etage zijn twee slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden. Afhankelijk van het aantal personen kan in beide slaapkamers een extra bed worden bijgeplaatst. Op de derde slaapkamer staat een 2-persoonsbed. In sommige woningen is een 2e toilet. De villa wordt elektrisch verwarmd.  In de villa kunt u tegen betaling gebruik maken van Wi-Fi internet (8 euro/week).

Tussen de villa's zijn verschillen wat betreft de indeling en uitrusting. Alle villa's zijn standaard voorzien van een douche. Sommige villa's zijn alleen standaard uitgerust, andere villa's hebben iets extra's zoals een open haard, een houtkachel, een bad of een tweede toilet boven. U kunt uw voorkeur voor een bepaalde voorziening bij boeking bekend maken. Er zal dan zoveel mogelijk met uw wens rekening worden gehouden. Indien u een villa met een open haard of een houtkachel treft, is stookhout tegen betaling verkrijgbaar. Er is een EHBO-set in receptie. De (eventuele) bijkomende kosten die ter plaatse worden betaald, worden berekend en afgerekend in Tsjechische Kronen. Er kunnen daardoor koersverschillen optreden t.o.v. van de prijzen die op deze website worden vertoond. De waarborgsom (3000,- Kronen) dient bij aankomst contant te worden voldaan. De kosten van elektriciteit (4 Kronen per kWh) en water (60 Kronen per persoon per week) worden aan het einde van het verblijf afgerekend. Het gratis gebruik van een kinderbed en/of kinderstoel dient bij boeking te worden vermeld. Haardhout is tegen betaling verkrijgbaar.

LET OP:
Een nieuwe tarief voor Gas/Water/elektra.
Voor het energieverbruik zijn vaste kosten berekend.
De kosten zijn als volgt:
In de periode van 01.11. - 28.02. = 2375 Tsjechische Kronen  / ca 95 euro /per week
In de periode van 01.03. - 31.05. = 1750 Tsjechische Kronen  / ca 70 eruro / per week
In de periode van 01.06. - 31.10. = 750 Tsjechische Kronen  / ca 30 euro / per week
Indien uw verblijf 2 periodes elkaar overlappen, dan wordt het verschil naar rato (van elk periode) berekend.

Het café is alleen geopend in juli en augustus en tijdens Oud en Nieuw.


close