Zeer goedBelvilla8.6

Green Valley Park 2

Tsjechië hradec-kralove Stárkov

  • 6
  • 3
Green Valley Park 2

    Om je eigen vakantie maar ook zeker die van je kinderen tot een onvergetelijke te maken beschikt het Green Valley Park over diverse faciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een grote en omheinde speeltuin, een ruim zwembad, diverse speeltoestellen waaronder een trampoline en een tafeltennistafel. Daarnaast is er een sportveld, een midgetgolf en een recreatieruimte. Ook de visliefhebber zit hier goed, je mag namelijk zonder vergunning vissen in de prachtige visvijver op het park. Met de paarden van het park worden regelmatig leuke tochten per koets georganiseerd. En bij voldoende animo worden er zelfs excursies georganiseerd naar bijvoorbeeld Praag en Polen.

    Naast het prachtige landgoed en de vele faciliteiten is ook de omgeving van het park leuk om te ontdekken. De omgeving leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en fietstochten. Vanaf het park starten zelfs enkele mooie routes. Maar ook de zandsteenrotsen van Adrspach (15 km) en het safaripark Dvur Kralove (45 km) zijn echte aanraders. In de omgeving liggen ook prachtige steden zoals Nachod (17 km) en Trutnov (26 km) welke echt een bezoek waard zijn.

    Kortom Green Valley Park is de ideale locatie voor een onvergetelijke vakantie. Ook in de wintermaanden is het een populaire vakantiebestemming.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Stárkov

    WeatherAPI.com