Roos B

Tsjechië, Hradec Králové, Vernerovice
vanaf433


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Aan de rand van het dorp Vernerovice, 40 km ten oosten van het Reuzengebergte, in nabijheid van winkel en restaurant (300 m) liggen deze 2 nieuwe appartementen en een minicamping. De 2 appartementen zijn gebouwd in een voormalige hooischuur van meer dan 100 jaar oud, voorzien van modern comfort met behoud van de sfeer. U heeft een wijds uitzicht over de landerijen en beboste bergen. Wees niet verrast, wanneer herten of reeën medegebruikers van uw tuin zijn en de ooievaar op uw dak staat.
De verwarming door het hele huis en de appartementen is met behulp van houtkachels. Bij de nieuwbouw is er gebouwd met respect voor het oude, maar hebben we wel gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om zo zuinig mogelijk met energie om te gaan. Het warm water komt van zonneboilers, in het hele gebouw ligt vloerverwarming en de isolatie is op het hoogste niveau gebracht. Op ons terrein hebben we een eigen waterzuiveringsinstallatie, zodat al ons afvalwater schoon de beek ingaat. Bij deze omgeving hoort in onze filosofie een natuurlijke manier van leven en laten leven. Onze gasten geven te kennen dat de atmosfeer van rust, ruimte en gezonde wandelingen, hen goed doet.

Het vakantiehuis bestaat uit twee appartementen. Elk appartement is geschikt voor 6 personen, voorzien van ruime woonkamer met vloerverwarming, sfeervolle houtkachel, Smart TV met internet, open keuken met koelkast, afwasmachine, magnetron, heteluchtoven en keramisch kookplaat. Ingericht met gezellige eethoek, zithoek met slaapbank. Zonneterras en tuin op het zuiden met tuinmeubilair en houtopslag, waaruit u onbeperkt hout kunt gebruiken. Op etage : twee slaapkamers, waarvan een met lits-jumeaux en de ander met twee eenpersoonsbedden.  Badkamer met douche, toilet en ligbad. Op aanvraag kinderbed aanwezig. Huisdieren zijn toegestaan in overleg.

In huis wordt niet gerookt.
Bedlinnen is aanwezig tegen betaling 5 euro per persoon. Bad- en keukenlinnengoed dient u zelf meenemen.
Honden zijn welkom, mits ze slapen in een bench en mogen niet los lopen op het terrein. Voor het openbaar vervoer is een snoetje nodig.
In de periode van oktober tot mei dient u de koudetoeslag betalen (50 euro/per appartement, 100 euro/per huis). Wij verwachten dat u het huis in dezelfde staat zult achterlaten als u het heeft aangetroffen. Dat wil zeggen dat de meubels op dezelfde plaats staan als bij aankomst en dat u het huis schoon achterlaat zodat ook de volgende huurders het huis netjes aantreffen. Mocht het huis na controle door de beheerder niet schoon bevonden worden, dan zullen wij schoonmaakkosten aan u in rekening moeten brengen.


close