Chalet Sport

Tsjechië, Liberec, Jablonec Nad Jizerou
vanaf962


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Het chalet Sport is een klassieke bergwoning in het Reuzengebergte op een absoluut rustige plaats op 2,5 km van de rivier de Jizera. Het ligt op een zonnige plek in het schilderachtig dal van een beek. Aan de oorspronkelijke woning is een nieuw deel gebouwd in dezelfde stijl. De vijf ruime en comfortabele slaapkamers, de grote gemeenschappelijk ruimte (eventueel met biertap), drie badkamers met 5 douches en een speelkamer, maken dit huis met drie verdiepingen tot een groot en gerieflijk onderkomen voor maximaal 24 personen. Om het huis is een tuin met een vuurplaats en gemeubileerd terras, kortom: een rustige, romantische plaats voor een ontspannen vakantie. Parkeergelegenheid voor ongeveer 5-6 auto's bij huis.

Op de veranda zijn schoenrekken, want in huis worden huisschoenen of pantoffels gedragen. Op de begane grond is de gezellige, gemeenschappelijke ruimte die ook als eetkamer dient, en die is gelegen in het oorspronkelijke deel uit 1876. Er is een satelliet-TV, en als toppunt van gezelligheid een open haard en een biertap (een vat bier dient u zelf te regelen). De keuken is voorzien van voldoende serviesgoed en bestek, koelkast en vriezer, elektrisch fornuis, magnetron, waterkoker, vaatwasser, koffiezetapparaat, radio met Cd-speler en een wasmachine. De twee badkamers zijn ingericht met in totaal 4 douches, 4 wastafels en 2 toiletten. Voor de kinderen is een aparte speelkamer ingericht voor het geval het weer wat tegenvalt. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers waarover de vier 2-persoons- en vier 1-persoonsbedden zijn verdeeld. Daarnaast is er ook een badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers met in totaal drie 2-persoons- en vier 1-persoonsbedden. Vanaf 2012 kunt u gebruik maken van een infrarood-sauna voor 3-4 personen. Op aanvraag kunt u gebruik maken van de houtgestookte hot tub - houten bad vat. Gelieve dit te melden bij de boeking

* De kosten voor gebruikte energie worden na afloop van het verblijf met de eigenaar verrekend: 2,70 Kronen per kWh (ong. 11 Eurocent). Betaling in Euro's is mogelijk tegen de dagkoers.
* Eén klein hond is na toestemming vooraf toegestaan. In dit geval dient u een extra borg van 120 euro te betalen.
* Handdoeken, washandjes en keukenlinnen zijn niet aanwezig. Die dient u zelf mee te nemen.
* De gasten worden verzocht om uiterlijk 3 dagen voor aankomst de eigenaar telefonisch of per E-mail op de hoogte te stellen van de verwachte aankomsttijd.
* U wordt verzocht in huis pantoffels of huisschoenen te dragen en geen buitenschoenen.
* Om veiligheidsredenen is het in dit huis, waarin veel hout is verwerkt, niet toegestaan te roken.
* Kosten voor biervat: 30 L = +/- 55 euro, 50 L = +/- 78 euro.
* Verhuur van Biertapinstallatie: 8 euro/week (Gebruik van biertapinstallatie is in de periode van Kerst, Oud en Nieuw, Februari, Maart, Juli en Augustus in de prijs inbegrepen)
* Op aanvraag kunt u gebruik maken van de houtgestookte hot tub - houten bad vat. De kosten hiervoor zijn 11 euro/week. Gebruik van hot tub is in de periode van Kerst, Oud en Nieuw, Februari en Maart in de prijs inbegrepen. Gelieve dit te melden bij de boeking


close