Apartment Bouda

Tsjechië, Liberec, Rokytnice Nad Jizerou
vanaf464


Bechikbaarheid en prijs

Omschrijving

Het appartement Bouda ligt in Rokytnice nad Jizerou, één van de plaatsen van waaruit je het Reuzengebergte, de bron van de Elbe, de Hute waterval, de historische nederzettingen en andere bekende vakantieplaatsen kunt ontdekken. Rokytnice is een recreatie-, toeristen- en wintersportcentrum. Het ligt in een magnifiek dal, met een scala aan bewegwijzerde fiets- en wandelroutes. Het huis ligt tussen de twee pleinen van het langgerekte Rokytnice, in een rustige wijk met een ruim parkeerterrein voor de deur. Het huis telt drie verdiepingen. Op de eerste verdieping woont de eigenaresse, die graag bereid is om u te helpen en van advies te dienen, en die uw behoefte aan privacy respecteert. U beschikt over een eigen entree. Het is een ideaal onderkomen voor groepen van 10 personen.

Door de voordeur kom je in de hal, waar je jassen en schoenen kwijt kunt. Op de begane grond zijn twee slaapkamers. De ene slaapkamer is ingericht met twee 2-persoonsbedden, twee tafeltjes en stoelen, twee fauteuils, een kast en een TV. De tweede slaapkamer heeft een 2-persoonsbed, en is verder ingericht als de eerste kamer. De kleine keuken is voorzien van een aanrecht met boven- en benedenkastjes, een elektrisch kooktoestel met twee platen, een elektrische waterkoker, een koffiezetapparaat, een koelkast, en een magnetron. Er is een aparte WC. De badkamer is voorzien van twee wastafels, spiegels en planchetten en een douchehoek. Via de trap ga je naar de tweede verdieping, waar je in de knusse gemeenschappelijke ruimte terecht komt. Een grote tafel met plaats voor 12 personen en een TV in de hoek. Op de verdieping is een slaapkamer. De slaapkamer is ingericht met twee 2-persoonsbedden, een tafel en stoelen, fauteuils, en kastruimte. Deze slaapkamer heeft een balkon. De kitchenette is voorzien van een kort aanrecht, en is verder hetzelfde ingericht als de keuken beneden. De zeer ruime badkamer heeft een ligbad, een wastafel met spiegel en een toilet. Er blijft heel veel ruimte over om bijvoorbeeld wasgoed te drogen. Het hele huis is centraal verwarmd. De centrale ligging van de woning, de 3 slaapkamers, 2 keukens, 2 badkamers en een gemeenschappelijk ruimte maken het huis zeer aantrekkelijk voor groepen van 10 personen. Een prima vertrekpunt om de schoonheid van het Reuzengebergte te verkennen.

Huisdieren zijn niet toegestaan. In huis wordt niet gerookt; er is een balkon waar dat wel kan. U wordt verzocht in huis zelf meegebrachte pantoffels of huisschoenen te dragen. Kosten voor energieverbruik (gas, elektriciteit, water) worden na afloop van het verblijf met de eigenaar verrekend.

Groepen jongeren t/m 25 jaar zijn niet toegestaan zonder begeleiding van minimaal één volwassene boven de 35 jaar.
Bij deze groepen van jongeren wordt er (naast de borg) een extra borg berekend van 50 euro per persoon.

In de periode van Oud en Nieuw wordt een borg van 300 euro berekend. Deze wordt na afloop van het verblijf terugbetaald, mits er geen schade of andere gebreken worden geconstateerd door verhuurder.
Indien aan deze voorwaarden niet worden gehouden, wordt de toegang tot de accommodatie geweigerd.


close