Zeer goedBelvilla8.1

Chalet Nisou

Tsjechië liberec Zlatá Olešnice

  • 21
  • 7
Chalet Nisou

    De ideale plek voor een fantastische zomervakantie en wintersport in Tsjechië!

    Het vakantiehuis ligt op de grens van de nationale parken Reuzengebergte en IJzergebergte, in een leuk authentiek Tsjechisch bergdorpje waar men naast skiën en sleeën ook heerlijk kan wandelen, zwemmen, mountainbiken, klimmen, kanoën en genieten van de mooie natuur. Zlata Olesnice heeft een winkeltje en restaurant op loopafstand. Ook kunt u ‘s zomers in het dorp een lekkere duik nemen in het openluchtzwembad.

    Het dorp zelf heeft een skilift (450 m) en op 1,5 km ligt het snowboardpark Rejdice. De grotere skigebieden liggen letterlijk “om de hoek”... zo liggen de skigebieden Harrachov, Rokytnice nad Jizerou, Rejdice (snowboardpark), Tanvaldsky Spicak, Paseky nad Jizerou, Vysoke nad Jizerou, Jablonec nad Jizerou in een straal van 10 km rond de woning.

    In het nabijgelegen Tanvald (4,4 km) vindt u een groot scala aan winkels, supermarkten en een Cukrárna (voor lekkere koffie met taart). Leuke toeristenplaatsen in de buurt zijn Harrachov, Jablonec nad Nisou en Rokytnice nad Jizerou. In de stad Jablonec en Liberec kunt u heerlijk shoppen. En de hoofdstad Praag ligt slechts op 1,5 uur rijden van Zlata Olesnice.

    Het vakantiehuis bestaat uit twee ruim opgezette appartementen. Er is een centrale ingang, hal en sauna met douche en wasmachine. Beide appartementen hebben ’s-zomers een eigen uitgang naar een privé terras met tuinmeubilair en de tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. 's Ochtends en tegen de avond lopen er regelmatig reetjes langs. Vanuit het vakantiehuis en vanaf het terras heeft u uitzicht op de omringende heuvels en het dorp.


    Foto's

    Locatie

    Weer voor Zlatá Olešnice

    WeatherAPI.com